9 MEDALLES ALS CAMPIONATS PROVINCIALS ABSOLUT, JUVENIL I VETERÀ PER ALS ATLETES DEL C.A. SAFOR DELIKIA SPORT.

4 medalles al juvenil, 4 al absolut i 1 al veterà es el balanç als provincials del cap de setmana.
Montaje
Sara Segura i Alexia Pedros

El passat cap de setmana es van disputar 3 Jornades dels Campionats Provincials Absolut, Juvenil i Veterà.

El Divendres per la vesprada es va disputar la 1º Jornada del Campionat Provincial Juvenil i Veterà on el C.A. Safor va participar amb una vintena d’atletes, aconseguint un total de 5 medalles, 4 ors i 1 plata.La competició es disputava en el Lluís Puig de València.

Aconseguien proclamar-se Campions Provincials en categoria Juvenil, Maria Perez en salt amb perxa, Sara Segura en triple Salt e Ivan Duarte a triple Salt. Aconseguia la medalla de plata Alexia Pedros en els 400 metres llisos. En la mateixa competició el veterà Jose Garcia Pando aconseguia el títol provincial en llançament de pes M40.

Dissabte en jornada matinal, i en el mateix velòdrom Luis Puig de València, es disputava la 2º Jornada del Provincial Absolut, on el C.A. Safor aconseguia altres 4 medalles, 1 de plata i 3 de bronze. El velocista Ivan Giner es penjava la plata en els 200 metres llisos, mentre que Maria Evangelista aconseguia el bronze en la mateixa distància de la prova femenina.

Victor Leca tancava el medaller amb altres dues medalles, en salt amb perxa i en els 60 metres tanques.