EL C.A. SAFOR DELIKIA SPORT ACONSEGUEIX 9 MEDALLES AL CAMPIONAT PROVINCIAL CADET

3 Ors , 2 Plates i 4 bronzes va ser el balanç dels cadets de l'escola
Foto Grupo
Part dels atletes cadets que van participar al Provincial Cadet en alguns dels seus entrenadors.

El passat dissabte un total de 20 atletes cadets de l’escola del C.A. Safor Delikia Sport participaren al Campionat Provincial Cadet disputat a Xàtiva , aconseguint un total de 9 medalles , 3 d’or , 2 de plata i 4 de bronze , superant clarament les 2 aconseguides en pista coberta .

Es van proclamar Campions Provincials , Alejandro Martinez en la prova dels 300 metres llisos amb un registre de 38.31 , Bernat Perez en la prova dels 300 metres tanques amb un registre de 46.62 e Isabel González en javelina , amb un registre de 30.17 que és a seu torn , record de l’escola .

Van aconseguir la medalla de plata , i per tant , subcampions provincials , Cristian Moncho en la prova de javelina amb un millor registre de 36.27 , rècord de l’escola , i Núria Perez a la prova dels 600 metres llisos amb un registre de 1.48 . 70 .

I finalment , les 4 medalles de bronze van anar a parar a Simona Kadieva en els 3 km Marxa amb un registre de 21.17.15 , Andrea Bertó en la prova de javelina amb un registre de 16.72 , i van repetir medalla Bernat Perez , en la prova dels 100 metres llisos amb un registre de 12.39 , i Isabel Gonzalez en la prova de Disc amb una millor marca de 22.30 .

Destacar també els quarts llocs obtinguts : Alberto Moncho en els 3000 metres llisos amb un registre de 10.50.23 , Arturo Climent en Martell amb 36.16 metres , Ivan Duarte en Longitud amb 5.11 i Amor Santos en els 300 metres tanques amb un registre de 54.83 .

També van participar , amb els següents resultats , Neus Juan a Longitud ( 4.32 ) i 100 tanques ( 20.06 ) , Miguel Arcas en Altura ( 1.30 ) i 1500 obstacles ( 6.08.51 ) , David Mas a 1000 metres llisos ( 3.29.11 ) , Julia Gasso en 1000 metres llisos ( 4.06.18 ) , Borja Gregori el 1500 obstacles ( 5.41.30 ) , Pau Palacios en Disc ( 25.64 ) , Iñaki Mas en Longitud ( 4.21 ) i Triple ( 8.99 ) , Àlex Roche a 3km Marxa ,Nicanor Fuster en Perxa i Maria Lloret en Disco(13.60)

La propera cita per als cadets serà el proper diumenge en el Campionat Autonòmic Cadet , on l’escola intentarà classificar al major nombre d’atletes possibles .