BONA ACTUACIÓ DEL C.A. SAFOR DELIKIA SPORT AL AUTONÒMIC DE CROSS ESCOLAR.

Salva Gomar, amb el segon lloc senior, s’assegura la seua participació al Campionat d’Espanya de Cross Individual
Salva Gomar
Salva Gomar, segon en la categoria senior.

El passat diumenge 22 de febrer es va disputar el Campionat Autonòmic de Cross Individual Escolar a Algemesí, on van participar els millors atletes de la nostra Comunitat en aquesta especialitat.

L’Escola i Club del C.A. Safor Delikia Sport va participar amb un total de 10 atletes en les següents categories:

Destacar a nivell Senior l’actuació de Salva Gomar que finalitzà en segon lloc en la seua categoria, i d’aquesta forma s’assegura la seua participació al Campionat d’Espanya de Cross Individual amb la selecció de la Comunitat Valenciana. Gran temporada de Cross i merescut premi per a aquest atleta, que esperem que el proper15 de març tinga molta sort al nacional que es disputarà a la ciutat d’Alcobendas.

En la categoria Aleví Femení s’imposava Neus Sansaloni, que d’aquesta forma acaba invicta la temporada de Cross i Pista Coberta.

Neus Sansaloni
Neus Sansaloni, al mes alt del podi.

En la categoria Infantil Masculí van realitzar una gran actuació Josuer Armando Rosero, que finalitzà en quart lloc en una lluita espectacular fins als últims metres per tal de pujar al podi; així con Jaume Manzanas que finalitzà el 26é i Borja Ortega que va arribar a meta en el lloc 45é. Cal destacar que és el primer any que aquests tres atletes estan al l’Escola del C.A. Safor Delikia Sport i han obtés uns grans resultats tan al Cross com a la Pista Coberta.

En categoria Infantil Femení van tindre una actuació molt destacada les atletes Nuria Hernández (14º), Paula Casanova (15º), Paula Martín (23º), Andrea Escrihuela (27º) i Andrea Vercher (53º). Amb aquesta actuació van demostrar que actualment son un dels millors equips en la seua categoria al Cross, subcampiones provincials a finals de desembre, i amb un gran futur per davant.