CAMPIONAT ESPANYA DE TRIATLÓ VALÈNCIA 2017

El passat cap de setmana es va celebrar a València el Campionat d’Espanya de triatló en distància olímpica, tant en la categoria Elite com en Grups d’Edat. La ciutat també acollia les proves de triatló olímpic Open, Sprint, Supersprint i el triatló de la Dona.

Cesc Godoy i Sara Pérez es proclamaven campions d’Espanya en la categoria elit. En grups d’edat, Silvia Valero obtenia l’or en la categoria 40-44, entrant en la onceava posició absoluta, una grandíssima actuació de la triatleta del C.A. Safor Delikia Sport que confirma el seu bon estat de forma i la gran temporada que realitza. En el triatló de la dona, la cadet Cristina Llinares també pujava al podi en tercera posició.

El club groc desplaçava un gran grup de triatletas que disputaven les diferents proves al llarg del cap de setmana. En el campionat d’Espanya en distància olímpica participaven Anatoly Gryshenko, Hilde Ascó, Ausias Solanes, Antonio Rafael Rubio, Fernando Rocher i Marc Faus, també va participar Javier Cabanilles que es va haver de retirar després de realitzar el tram de natació per unes molèsties.

En la modalitat de triatló Sprint van participar Hector Pardo, Vicent Bou, Salvador Moral i Miguel Todolí. En la prova Open olímpica va participar Isisdro Benavent.