Carlos Ferrando va guanyar la XV Volta a Peu a Xeresa

La prova, en què van participar 60 corredors del club, es va disputar el passat dissabte. El club també va estar en la IX Travessia de Natació de Xàbia, al Triatló Cross de Santa Pola i en els triatlons escolars de Manises i Almenara.

Foto de grup amb corredors del CA Safor, dissabte a Xeresa.

 

La XV Volta a Peu a Xeresa, dissabte passat, va marcar el cap de setmana per als atletes populars del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport. A la prova, sobre una distància de 9.100 metres, el club va ser un dels més nombrosos, amb 60 corredors. El guanyador absolut en categoria masculina va ser Carlos Ferrando, qui va invertir un temps de 30 minuts i 6 segons, i 26 segons després entrava en meta Salva Gomar, també del CA Safor.

Podi sènior. A la part esquerra els “groguets” Salva Gomar, Mónica Mahiques (va recollir el premi per Marta Tarrasó) i Carlos Ferrando.

 

Altres podis de categories van ser els següents: Christian Climent (3r en Veterans B), Fernando Rocher (2n en Veterans D), Mónica Mahiques (1a en Veteranes C), Karem Faus (2a en Veteranes A), Silvia Valero (3a en Veteranes B), Suni Perales (2a en Veteranes C) i Marta Tarrasó, segona en Sènior Femení. En categories inferiors, Cristina Llinares va ser segona en Cadets Femení.

 

A l’esquerra Armand Lascoutounas i Rosa Martínez, a Xàbia. A la dreta, Isidro Benavent a Santa Pola.

 

D’altra banda, a la IX Travessia de Natació de Xàbia, diumenge, sobre una distància de 1.500 metres, va acudir un grup de set esportistes màster: Anatoliy Gryshchenko, Ferran Estruch, Laura Berbegall, Armand Lascoutounas, Rosa Martínez, Manuel Criado i David Martínez.

 

A més, Isidro Benavent va competir diumenge en el Triatló Cross de Santa Pola, amb 1 km de natació, 18,8 km de ciclisme BTT i 4,8 km de cursa a peu. El corredor va invertir un temps global de 1:30:33 que li va valdre la 37 posició en la seua categoria, Veterans 1. D’altra banda, en el triatló escolar d’Almenara el benjamí Xavi Cabanilles va ser tercer i en el cross escolar de Manises l’infantil Joan Llinares va ser huitè.

Etiquetes:  ,