Christian Climent s’imposa al Massis d’Antella

L'atleta del Safor Delikia Sport aconsegueix el campionat autonòmic de triatló de mitja distància

podio_massis
El triatleta del C.A. Safor Delikia Sport aconseguia dissabte la victòria al III Triatló “Massís d’Antella”, prova que determinava els campions autonòmics de triatló de mitja distància.
El triatló arrencava amb la prova de natació de 1900 metres que es desenvolupava en el “Assut d’Antella”, de la qual Christian sortia amb prop de 5 minuts perduts respecte del primer classificat Raul Martinez. En el selectiu sector ciclista de 86 quilòmetres, Christian recuperava gran part del temps perdut, deixant la bicicleta en segona posició a menys de dos minuts del primer classificat. En la mitja marató final, l’atleta del Safor Delikia prenia ràpidament el cap de la prova juntament amb David Navarro, a qui deixaria enrere intervingut aquest últim sector, entrant a meta en solitari amb una mica més de tres minuts d’avantatge sobre el segon classificat Alberto Bravo, que superava David Navarro en els quilòmetres finals.
En aquesta prova també participo Marc Faus, que debutava en una prova d’aquest tipus, aconseguint finalitzar la prova en la posició 92.
Amb aquesta victòria i títol autonòmic, Christian demostra que arriba en un excel · lent estat de forma al final de temporada, en què en tres setmanes afrontarà el Full ICAN de Gandia, prova que comptarà amb grans especialistes en la distància “Ironman”.