Davinia Albinyana quarta al Campionat d’Espanya de Marató

Davinia Albinyana, atleta del Club Atletisme Safor salida Marató SSDelikia Sport va obtindre la quarta posició al campionat d’Espanya Absolut de Marató. Davinia va ser a més segona en la seua categoria senior. El seu temps final va ser de 2h50′ a una mitja de 4’02» el km.

L’atleta d’Alzira afincada a Daimús i entrenada per Álex Blasco, debutava en la distància dels 42,195 metres.  Este resultat la consolida entre l’elit de l’atletisme espanyol i a més en distintes disciplines, ja que Davinia Albinyana el passat mes de juny va obtindre la sèptima posició al campionat d’Espanya absolut de mitja marató i en juliol va ser quinta del campieonat d’Espanya de Federacions en la prova dels 5000 metres.
Davinia, que des d’esta temporada forma part del Safor-Delikia Sport, acaba d’aconseguir també la segona posició al Circuit de Carreres Populars de la Diputació, amb el seu triomf a la Pujada al Castell de Xàtiva, i el passat abril va ser la guanyadora de la Cursa de la Dona a Gandia.