Els atletes populars van estar a la 15K Nocturna de València, Benissa, Algemesí, Sagunt i Reus

En la multitudinària cursa nocturna de València Silvia Valero va quedar la 37a de la general femenina i Ausiàs Solanes el 97é de la classificació absoluta.
Alguns dels corredors del club participants en la 15 Nocturna de València Banco Mediolanum, dissabte.

El cap de setmana de carreres populars va estar marcat per la multitudinària 15K Nocturna de València Banco Mediolanum, dissabte passat, una cita a la qual acudiren diversos corredors del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, en concret Silvia Valero (37a de la general femenina i 9a de la seua categoria M40 amb 1:08:38), Ausiàs Solanes (97ª de la general absoluta amb 57:44), Óscar Pardo (1:06:52), Salvador Moral (1:23:09), Vanessa Ivars (1:28:27), José Juan Sanchis (1:28:27) i Pilar Oltra (1:53:43).

El Circuit de la Marina va acabar dissabte passat amb la 21a Cursa Popular de Benissa, on van participar, en categoria de veterans, els atletes del club Ferran Estruch, Fernando Robles, Rafa Tarrasó, Ricardo Esteban, Joaquín Sesé, Mónica Puig, i Vicente Juan Estruch. En la classificació per clubs, el CA Safor ha finalitzat en 29 posició entre les 102 entitats inscrites.

D’altra banda, Rafa Tavallo va estar en el Polar Gran Fons la Mussara (90 km), a Reus, amb un temps final de 4:02:54; a Sagunt es va disputar diumenge la VII Carrera Siderúrgica Solidaria Arcelor Mittal (10K) amb Tono Boscà (1:03:53) i Amparo Villar (49:03); i a la XXIV Volta a Peu d’Algemesí va acudir Xelo Ortolà, amb un crono de 1:11:28 sobre una distància de 10.000 metres.