Jhoel Faus, Xavi Cabanilles i Paula Cabanilles pugen al podi en el Triatló Escolar de Montcada

La prova, on també va participar Joan Sastre, es va disputar diumenge passat.
D’esquerra a dreta Paula Cabanilles, Joan Sastre, Jhoel Faus i Xavi Cabanilles a Moncada.

El Club d’Atletisme Safor va participar diumenge passat en el III Triatló Escolar Ciutat de Montcada, una prova puntuable dins dels XXXVII Jocs Esportius Vialterra, que va reunir 160 xics de diferents edats.

Jhoel Faus, segon cadet a Montcada.

En la cursa cadet, amb 0,5 km de natació, 9 km de ciclisme i 2,59 km de cursa, Jhoel Faus va pujar al segon calaix del podi, amb un crono de 34:47. Per la seua banda, Xavi Cabanilles va guanyar la prova per a alevins, formada per 0,2 km de natació, 3 km de ciclisme i 1 km de cursa, amb 14 minuts i 33 segons.

Xavi Cabanilles, guanyador de la prova d’alevins.

A més, en la categoria multiesport (0,05 km de natació, 1 km de ciclisme i 0,17 km de cursa), va ser segona en xiques Paula Cabanilles, amb 7:44. També va participar l’aleví Joan Sastre, que va quedar en onzena posició.