Karem Faus, Salva Gomar i Mónica Mahiques pugen al podi en la Cursa a Peu a Ròtova

La prova es va celebrar diumenge passat sobre una distància de 10.000 metres. En categoria femenina Faus va guanyar i Mahiques va ser tercera, i en xics Gomar va ser segon. Neus Mas guanya en categoria femenina la 10K Villa de Catral.

Grup de corredors del CA Safor en la Volta a Peu a Ròtova. / Foto: Crono4Sports.

 

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va estar present amb 50 corredors a la XX Cursa a Peu a Ròtova, dins del III Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna, que es va celebrar diumenge passat sobre una distància de 10.000 metres. Per al club “groguet” cal destacar, en la classificació general, la victòria en categoria femenina de Karem Faus, amb un temps de 39:42; el tercer lloc per a Mónica Mahiques (42:07) i la segona plaça en xics per a Salva Gomar, amb un crono de 33:45.

Arribada a meta de Karem Faus i de Salva Gomar.

 

Karem Faus continua en ratxa en el circuit, donat que fins ara ha estat primera en sis carreres; Ròtova, Palma, Oliva, Barx, Almoines i l’Alqueria de la Comtessa. El club lidera la classificació general femenina del circuit i és tercer en la masculina.

 

Altres podis per categories a Ròtova van ser els següents: Alfredo Matoses (2n en Veterans D); David Ferrairó (3r en Veterans D); Mónica Mahiques (1a en Veteranes C) i Suni Perales, qui va ser 2a en Veteranes C.

 

Neus Mas en la 10K Villa de Catral.

 

D’altra banda, Neus Mas va guanyar dissabte passat en categoria femenina la 10K Villa de Catral, a Alacant, i va ser la 15a en la general, amb un temps de 37:04 I un ritme de 3’42’’ el quilòmetre.