LES ALEVINS ACONSEGUEIXEN EL SUBCAMPIONAT PROVINCIAL PER EQUIPS, MENTRE QUE ELS XICS ES QUEDEN PROP DEL PODI.

TRINITARIO PONS ACONSEGUEIX LA MINIMA NACIONAL CADET EN ELS 100 METRES LLISOS.
fotoEquipo
Els equips masculins i femenins Alevins junt als seus entrenadors, Josep Lopez i Fran Beneyto.

El dissabte en jornada matinal es va disputar el Campionat Provincial Aleví per Equips enquadrat dins dels Jocs Esportius de la Província de València. El C.A.Safor Delikia Sport va organitzar la competició, on hi va haver una bona participació en un matí molt assolellat amb un total de 7 equips en categoria masculina i 11 equips en categoria femenina.

L’equip femení del C.A. Safor Delikia Sport s’alçava amb el subcampionat per darrere el E.M. L’Eliana i per davant del C.A. Torrent que completaven el podi.

Individualment, destacar les victòries de Neus Sansaloni en els 2000 metres llisos, Marta Perez en perxa i Joana Escrivà en llançament de Pes, i el segon lloc de la pròpia Joana en llançament de Pilota.

Podium1
Part del equip femeni al podi com a subcampiones.

En categoria masculina l’equip groc aconseguia una meritòria 4º plaça, molt a prop de l’E.M. L’Eliana. Completaven el podi el València Terra i Mar com a campió i el C.C. Garbi com a subcampió.

Destacar individualment els segons llocs d’Andreu Almenar en els 2 km Marxa, el 2n lloc de Guillermo Vila en Disc i el 2n lloc del relleu 4×60, i els 3º llocs de Pablo Cabrera en 1000, Jordi Miret en Longitud i Altura, i Alejandro Lara en Martell.

Els equips van estar formats en categoria masculina per: Guillermo Vila, Hector Estruch, Andreu Almenar, Jordi Miret, Álvaro Mayor, Joan Vitòria, Ivan Garcia, Pablo Cabrera, Alejandro Lara, José Tarrazona, Carlos Solera, Jordi Pardo, Andres Ferrer, Jordi Monton i Jesus Morant.

L’equip femení va estar format per: Vera Jareño, Laura Vicente, Rosa Valcarcel, Joana Escrivá, Carmen Escrihuela, Neus Sansaloni, Aitana Ferrairó,  Paula Beneyto, Marta Perez Vilaplana, Paula Matoses, Aina Vila, Nerea Fernandez, Cristina Carbo, Claudia Mata, Marta Perez Rubiols, Blanca Mascarell, Lucia Morant, Hafssae Azahaf, Marta Mora, Lucia Soler, Marina Miñana, Laia Bañuls i Laura Lloret.

D’altra banda es va disputar un control de 100 metres llisos cadet, on el velocista Trinitari Pons aconseguia la mínima per al Campionat d’Espanya Cadet al parar el crono en 11.90. Trinitari debutarà en un nacional el proper mes de Juliol a Valladolid.

Agraïr per últim als atletes infantils, cadets i juvenils de l´escola que es volcaren per a ajudar a organitzar la competició, i que sense la seua ajuda no ho haguerem pogut organitzar.

FOTOS DE LA COMPETICIÓ (Cortesia Alejos Juan)