L’escola aconsegueix 5 medalles i un alta participació en els Campionats Provincials Aleví i Infantil de Pista Coberta .

Part dels Alevins en uns dels seus entrenadors, Fran.
Part dels Alevins en els seus entrenadors, Josep i Fran.

Intens ha estat el cap de setmana per l’escola del Club Atletisme Safor Delikia Sport , on l’escola ha aconseguit un total de 5 medalles (2 ors , 2 plates i 1 bronze ) en els Campionats Provincials Aleví i Infantil de Pista Coberta disputats al velòdrom Luis Puig de València .

Els infantils van participar el dissabte al matí en el seu Campionat Provincial de Pista Coberta . L’escola desplaçava un total de 17 atletes .

Els més destacats van ser Andrea Escrihuela , que s’alçava amb la medalla d’or i títol Provincial a la prova dels 500 ml i Joan Cloquell , que s’alçava amb la medalla de bronze en els 1000 ml. Molt a prop de les medalles es van quedar Maria Perez , 4ª en Perxa , Pablo Fuster 4º en perxa i Juan Fuster 4º en els 1000 ml

Andrea
Andrea en la seua medalla d´or als 500 m.ll

Van completar la participació de l’escola el següents xiquets amb bones actuacions , alguns d’ells debutants en una instal · lació com el Luis Puig de València :

• Amanda Llorenç en Pes .
Joan Cloquell, medalla de bronze als 1000 m.l.

Juntament amb el campionat Provincial Infantil , es va disputar un control de marques de la categoria cadet en la prova dels 3000 ml , on van participar amb una notable actuació , Alberto Moncho , Alex Meri , Miguel Arcas i Núria Perez .

Diumenge arribava el torn dels més petits, els Alevins , en el seu campionat Provincial, també al velòdrom Lluís Puig . L’escola desplaçava un total de 16 atletes

En els 1000 ml , l’escola aconseguia un doblet , Neus Sansaloni , malgrat la seva joventut , per pocs dies no és Benjami , s’alçava amb la medalla d’or , seguida molt de prop per la seva companya Claudia Martinez , que aconseguia la plata . La tercera medalla va ser parar , de nou, al coll de Claudia Martinez , que volava cap a la plata en el bot de llargada . Claudia Escrivà , es quedava molt a prop del bronze , amb la 4ª posició al bot de llargada.

Neus Sansaloni en la medalla d´or als 1000 m.l.

també van prendre part els següents xiquets alevins, la majoria debutants en una instal · lació com el Luis Puig , amb una bona actuació :

• Victor Mascarell en 60 m.l. i 500 m.l.