Neus Sansaloni guanya el Cross d’Onda i Andrea Abad el de Dolores en les seues respectives categories

Les proves, dins del Circuit Autonòmic de Camp a Través, es van disputar el passat cap de setmana. En el XIV Duatló Circuit de Cheste també van pujar al primer calaix Alfredo Matoses (Veterans 2) i Johel Faus (infantil).
Neus Sansaloni, primera al Cross d’Onda en categoria cadet.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va estar present amb atletes federats en diverses competicions el passat diumenge. A Onda (Castelló) va tindre lloc una nova prova del Circuit Autonòmic de Camp a Través, on Neus Sansaloni va quedar en primera posició en la categoria cadet femenina amb un temps de 11:59. També va participar el veterà Lluís Gisbert, amb 21:56. La següent prova del cross serà a Ontinyent este diumenge.

Andrea Abad, primera en Dolores en categoria promesa.

I al IX Cross Villa de Dolores (Alacant), sobre una distància de 5.400 metres i en el mateix circuit, va competir Andrea Abad, que va quedar primera en categoria promesa amb un temps de 20:13, i quarta en la classificació de junior a veteranes.

Alfredo Matoses, primer en Veterans 2 al XIV Duatló Circuit de Cheste.

D’altra banda, també diumenge es va disputar el XIV Duatló Circuit de Cheste, que va obrir la temporada. La prova, en distància sprint, va consistir en 5 quilòmetres de cursa a peu en el primer segment, 20 quilòmetres de ciclisme en el segon, i finalment 2,5 quilòmetres de carrera a peu. Alfredo Matoses va aconseguir una altra medalla d’or en la categoria de Veterans 2 i va ser el 15è en la classificació general amb un registre de 1:03:57.

Els cadets i infantils que van competir en el duatló de Chest. D’esquerra a dreta, Joan Llinares, Imanol Nogueroles, Jhoel Faus, Cristina Llinares i Neus Tarrasó.

En la modalitat escolar, en fase autonòmica, van participar els cadets Cristina Llinares (sisena amb 41:56), Imanol Nogueroles (42:27), Neus Tarrasó (56:27), i els infantils Johel Faus (que va ser or amb 24: 28) i Joan Llinares, amb un crono de 28:54.