Pilar Vázquez aconsegueix una mínima nacional absoluta en els 3.000 metres obstacles

La jove fondista entrenada per Andrés Denia va participar divendres passat en el XIV Meeting Iberoamericà d'Atletisme, a Huelva, amb un registre de 10:34.12. El Campionat d'Espanya se celebrarà a Getafe el proper 22 de juliol.
Pilar Vázquez amb el seu entrenador, Andrés Denia, divendres a Huelva.

La fondista del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport Pilar Vázquez va participar divendres passat en el XIV Meeting Iberoamericà d’Atletisme, a Huelva, on va aconseguir la mínima nacional en la prova dels 3.000 metres obstacles en categoria absoluta. A la final femenina Vázquez va ser novena (quarta espanyola) amb 10:34:12, per tant continua millorant la seua marca en esta prova tan exigent, en comparació amb els 10:42:01 que va fer fa un parell de setmanes en un control de marques a Gandia. La primera classificada va ser l’hongaresa Viktoria Gyürkes, amb 9:37.02.

Pilar Vázquez continua l’onzena en el rànquing espanyol femení de la prova. L’atleta entrenada per Andrés Denia ja té les seues expectatives posades en el Campionat d’Espanya Absolut, que es disputarà els propers dies 22 i 23 de juliol a Getafe. La propera cita important per a l’atleta està a Valladolid este mateix cap de setmana on participarà junt amb les seues companyes del CA Safor en la fase d’ascens a Primera Divisió.