POLO, TORRO I BELLON, MEDALLISTES AUTONÒMICS JUNIOR I PROMESA

Aquest cap de setmana es disputa el Autonómic Absolut en València i el Nacional Junior a Granollers.

Raul Bellón,José Torró i Javier Polo

El passat cap de setmana es van disputar els Campionats Autonòmics Junior i Promesa on participaven diversos components del Safor Delikia Sport.

En el campionat Autonòmic Promesa que es disputava a Torrent, el mes destacat era Raul Bellón, que aconseguia la medalla de plata en salt d’alçada amb un millor intent de 1.88.

En el campionat Autonòmic Júnior que es disputava a València, Javier Polo aconseguia la medalla de bronze en els 800 metres llisos amb un bon temps de 1.56.66, mentre que José Torró es penjava el bronze en llançament de Martell amb 46.97. Arturo Climent era quart en aquesta mateixa prova.

Nacionals Junior i Autonòmic Absolut.

El proper cap de setmana es disputa el Campionat d’Espanya Júnior a Granollers, on el C.A. Safor Delikia Sport estarà representat per Javier Polo a la prova dels 800 metres llisos. L’objectiu de Javi serà millorar la seva marca personal.

També es disputarà a València el Campionat Autonòmic Absolut, darrera competició de la present temporada a la Comunitat Valenciana. El C.A. Safor Delikia Sport tindrà 3 representants, Javier Colomer en els 1500 metres llisos, Raul Bellón en la prova de salt d’alçada i Yessica Mas en els 1500 metres llisos.