Quatre joves promeses defensaran els colors del club en el Campionat d’Espanya U23 de Salamanca

Fran Vilches, Javier Polo, Andreu Jiménez i Leire Garmendia formaran part de l'expedició a la capital salmantina amb l'objectiu de colar-se en les seues respectives finals. El club també estarà al Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta U16 i U20, amb Ángela Casanova i Zaira Zafra, en l’autonòmic absolut baix sostre i en el Cross d’Ontinyent.

Pista coberta ‘Carlos Gil Pérez’, de Salamanca.

 

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport envia a quatre atletes de la categoria promesa al Campionat d’Espanya Individual U23 en Pista Coberta, que se celebra este cap de setmana a Salamanca, a la Ciutat Esportiva de l’Aldehuela. Es tracta de Fran Vilches, Javier Polo, Andreu Jiménez i Leire Garmendia. L’objectiu de tots ells és intentar colar-se en les seues respectives finals.

 

Fran Vilches, entrenat per Andrés Dénia, competirà en els 800 metres llisos, on partix amb una millor marca d’1:54.98. Javier Polo, pupil de José Antonio Redolat, farà el mateix en els 1.500 metres llisos, prova en la qual va obtindre la mínima fa uns dies a València. Andreu Jiménez, que entrena amb Yolanda Belda, està molt a prop dels deu primers en els 60 metres tanques. A ells se suma l’atleta basca Leire Garmendia, un dels fitxatges estrella del club esta temporada, i que competirà en pes amb l’artefacte de 4 kg. Garmendia, entrenada per Odei López, arriba entre les 10 primeres i té opcions de medalla.

 

El club també tindrà representació este cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta per Federacions, reservat a les categories cadet (U16) i júnior (U20), amb Ángela Casanova (U16) i Zaira Zafra (U20), que acudiran amb la selecció valenciana a la localitat tarraconina del Vendrell.

 

D’altra banda, dissabte el velòdrom Lluís Puig de València acollirà la 33a edició del Campionat Autonòmic Absolut, la competició més important del calendari baix sostre de la federació valenciana, amb una trentena d’atletes “groguets” ja inscrits. El Club tambè tindrà representació a Onil, en el Autonòmic Absolut de Llançaments Llargs diumenge al mati.

 

I respecte al cross, en Ontinyent se celebra este diumenge la penúltima prova del circuit autonòmic, que a més és Campionat Individual de la Comunitat Valenciana, on lluitaran Alicia Crespo, Neus Sansaloni, Andrea Abad, María José Casinos, Pilar Vázquez, María Guzmán i Pilar Rubio.

Etiquetes: