Salva Gomar guanya la XII Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa

El corredor ‘groguet’ va completar els 7,4 km de distància en 24 minuts i 18 segons. El segon al podi masculí va ser Carlos Ferrando, a huit segons. La cursa, dins del circuit comarcal, es va celebrar el passat dissabte.

Salva Gomar va guanyar la XII Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa, celebrada dissabte passat amb 717 participants i setena prova puntuable per al circuit comarcal. El corredor d’Almoines va aconseguir completar els 7,4 km en 24 minuts i 18 segons, i també va ser primer en categoria Sènior. En segona posició de la general masculina i segon Sènior va quedar el seu company de club Carlos Ferrando amb 24:26, a huit segons. Tercer va ser Juan Vidal, del CD Restaurante El Quijote, amb 24:39.

Part dels corredors del CA Safor Teika abans de l’eixida. / Foto: Vicent Just.

En la cursa van participar 46 corredors ‘groguets’. Uns altres podis per categories van ser per a David Ferrairó (3r en Veterans D, amb 27:48) i Charo Pérez, que va ser tercera en Veteranes D, amb un temps de 37:22.