Sofía Rchi, primera en pentatló en l’autonòmic juvenil (U18) de proves combinades

La prova es va celebrar el passat cap de setmana al pavelló Lluís Puig de València. Neus Sansaloni (U16) queda tercera de la província al Cross de l’Alcúdia. Primera plaça per Alba Soler (U14) en el provincial d'Alacant en els 1.000 metres llisos.
Neus Sansaloni a l’Alcúdia. A la dreta, Alba Soler amb el seu entrenador Andreu Bertomeu.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar en el Campionat Autonòmic Juvenil (U18) de Proves Combinades en Pista Coberta i control federatiu, que es va disputar el passat cap de setmana al pavelló Lluís Puig de València. El resultat més destacat va ser el de Sofía Rchi, que va ser primera a pentatló, després de les cinc proves disputades de 60 metres tanques, salt d’alçada, llançament de pes, salt de llargada i la cursa de 800 metres llisos.

Sofía Rchi.

A més, diumenge va tindre lloc el Cross de l’Alcúdia, Campionat Provincial per Equips i prova puntuable per al Circuit Autonòmic de Camp a Través. La cadet Neus Sansaloni (U16) tornà a estar dalt, amb una tercera plaça provincial en la seua carrera, de 3.000 metres, on va fer un crono de 12:20. La pròxima prova serà el Cross d’Ontinyent, este diumenge, que també és campionat autonòmic individual.

Per últim, Alba Soler, atleta infantil (U14) entrenada per Andreu Bertomeu, va quedar primera en els 1.000 metres llisos en el campionat provincial organitzat per la delegació d’Alacant a Sant Joan, en una jornada marcada per les fortes ratxes de vent. Es tracta d’una prova que pertany al calendari de pista coberta, però en no tindre pavelló es realitza a l’aire lliure.

D’altra banda, dissabte passat el CA Safor va organitzar i també va participar amb els atletes de la seua escola en els campionats provincials aleví (U12) i infantil (U14) per equips, que va reunir en la pista d’atletisme de Gandia a vora 500 joves.