El club aconsegueix tres medalles en el campionat autonòmic individual absolut

La prova es va celebrar el passat cap de setmana a l'estadi del Túria de València. Pilar Vázquez va ser or en els 5.000 metres, Mar Morant, plata en disc i José Miguel Barrios es va penjar el bronze en els 10 quilòmetres marxa.

D’esquerra a dreta Mar Morant, Pilar Vázquez, i José Miguel Barrios.

 

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar en el Campionat Autonòmic Individual Absolut a l’aire lliure, que es va disputar el passat cap de setmana a l’estadi del Túria, a València. L’entitat “grogueta” va aconseguir tres medalles: una d’or, una de plata i una altra de bronze. Pilar Vázquez va ser or en els 5.000 metres llisos amb 17:44.80. L’atleta gandiana confirma el seu bon estat de forma i continua preparant-se, amb els consells del seu entrenador, Andrés Dénia, per a la prova dels 3.000 metres obstacles en el Campionat d’Espanya Absolut, per als propers dies 22 i 23 de juliol a Getafe.

 

Mar Morant va aconseguir medalla de plata en disc (1kg) amb un registre de 46.60 metres. Tot i que la discòbola venia de fer un gran llançament de 50.50 metres en un control de marques el passat 23 de juny, s’havia ressentit durant tota la setmana d’una lesió al taló d’Aquil·les, així que no va posar les seues expectatives en l’or. No obstant I això, encara li queden alguns controls més abans del nacional de Getafe, al qual acudirà amb Pilar Vázquez.

 

Finalment, l’atleta màster José Miguel Barrios va ser bronze en els 10 quilòmetres marxa amb 57:34.83. També van participar en el campionat Bernat Pérez (100, 200 i 400 metres), Abdelhafid Said (800 m), Irene Llario (800 m), Raúl Bellón (alçada), Marina Collado (pes) i Zaira Zafra en els 10 km marxa.