TRIATLÓ D’ANTELLA I CAMPIONAT D’ESPANYA PER AUTONOMÍES

Dissabte passat 23 de Juliol per la vesprada va tindre lloc el mític Triatló d’Antella que celebrava la seua 27a edició i que va tindre com a protagonistes a Víctor del Corral, gran dominador de la prova des del segment ciclista fins a la meta, i a les xiques del C.T. Laboratori SyS que van copar les quatre primeres posicions de la classificació femenina.

El C.A. Safor Delikia Sport acudia a la cita amb un nombrós grup de participants, com ve sent habitual en les últimes cites del triatló en la nostra comunitat. Van participar en la prova David Ferrairó, Bernat Capellino, Antonio Rafael Rubio, Hilde Ascó, Ausias Solanes, Fernando Rocher, Sílvia Valero, Ivan Garcia, Marc Faus, Sara Molina i Arantxa Rodriguez.

Tri Antella Grupo

Destacar la victòria que aconseguia David Ferrairo en la categoria Veterans 2 M. Quant a dones, destacar la quarta posició de Sara Molina en Veteranas1F i la sèptima posició absoluta de Silvia Valero. Les xiques del C.A. Safor Delikia Sport aconseguien pujar al pòdium com millor segon equip de la competició.

El mateix cap de setmana se celebrava a Mequinenza, el Campionat d’Espanya per Autonomies, on, la triatleta del C.A. Safor Delikia Sport, Pilar Martí formava part de la selecció Valenciana que va acudir amb 12 esportistes, 2 tècnics i 2 oficials. Després de les competicions individuals i per relleus mixtos, la selecció Valenciana va obtindre la sèptima plaça en la classificació, el campionat el guanyava Galícia, seguida de Catalunya i Madrid