Jesús Gomar i Karem Faus guanyen la XI Volta-Cross de Barx

La prova es va disputar dissabte a la vesprada amb més de 600 participants. Carlos Ferrando va ser segon en el podi masculí.

Arribades a meta de Karem Faus i Jesús Gomar / Fotos: Crono4Sports

 

Jesús Gomar i Karem Faus, ambdós del CA Safor Delikia Sport, van guanyar la XI Volta-Cross de Barx, quarta prova puntuable del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna, disputada el passat dissabte. Hi havia dubtes sobre si es podia celebrar la cursa, en una setmana complicada per l’incendi forestal de Llutxent, però finalment, amb el foc controlat i sense afectar el terme municipal, es va donar l’eixida. A les 20 hores començava la prova reina, amb una distància de 9.270 metres i més de 600 participants.

 

Podi senior masculí a Barx.

 

Jesús Gomar, que va marcar el ritme des del primer moment, va invertir un temps de 30:11. Segon va ser Carlos Ferrando (també del CA Safor) amb 32:03, i tercer Félix Pont, el CA Automoción Moll, amb 32:44. En categoria femenina Karem Faus va fer un crono de 39:25, seguida per Isa Banyuls (CA Camallaes-Reflyx), amb 40:08, i tercera va ser Patricia López (CA Xeresa) amb 40:29.

 

Altres podis de categories per al CA Safor foren per a Christian Climent (3r en Veterans B); Silvia Valero (3ra en Veteranes B); Marta Tarrasó (3ra en Senior) i Suni Perales, segona en Veteranes C.