XXIX TRIATLÓ D’OLIVA

Una vegada més se celebrava la cita anual amb la degana de les proves del triatló de la Comunitat Valenciana, la vintè novena edició del Triatló d’Oliva convocava a prop de 500 triatletes, dotze dels quals eren integrants del C.A. Safor Delikia Sport.
La prova que se celebra sobre distància olímpica i en format no drafting, en el qual els participants no poden anar a roda dels quals els precedeixen en el segment ciclista.


De les triatletes del Safor Delikia destaquen la tercera posició de la general femenina de Silvia Valero, qui a més aconseguia vèncer en el grup d’edat 40-44. També les xiques aconseguien la segona plaça de la classificació per clubs, amb l’equip format per Silvia Valero, Gabriela Jaime i Rosa Martínez. Quant als xics, Javi Cabanilles era el primer dels groguets a travessar la meta, ho feia en la trentena posició general i cinqué de la seua categoria, molt a prop travessaven la meta José Gómez i Rafael Rubio que aconseguien la segona i tercera posició respectivament en el grup d’edat 45-49. També van participar Luis FerrandoFernando Miñana, José Juan Sanchis, Juanjo Moreno i Sergio Moreno. Lauren Barrios es retirava de la prova per una caiguda en el sector ciclista.