Irene Escrivà es col·loca segona en el rànquing nacional de perxa Sub16 amb un salt de 3,25 metres

La perxista del club va aconseguir la marca en un control provincial disputat dissabte passat a València.
Irene Escrivà.

Irene Escrivà, la jove perxista Sub16 (Cadet) del Club d’Atletisme Safor Teika, ha escalat a la segona posició de el rànquing nacional femení en esta disciplina en la seua categoria, després d’aconseguir un salt de 3,25 metres en l’últim control, disputat dissabte passat a València. A més, esta marca iguala el rècord de club Sub16, que tenien en l’entitat ‘grogueta’ Lucía Granero i Laura Pellicer des de l’any 2003.

 

La perxista entrenada per Pepe Clavier ja va aconseguir la mínima nacional en un altre control celebrat fa dues setmanes a València, amb un registre de 3,05 metres, que ara millora. El campionat d’Espanya cadet se celebrarà a Granollers a finals d’octubre, sempre i quan la situació sanitària ho permeta.

 

En el mateix control, on va haver un total de 20 atletes ‘groguets’, cal destacar el registre de Laura Sanchís, amb 5,40 metres en salt de llargada, que seria una mínima nacional Sub18 (Juvenil) però només en cas que l’atleta, entrenada per Iván Martínez, fora «repescada». També hi hagué un altre control divendres a Petrer (Alacant), amb la presència de Carla Pons (200 m.) i Pilar Vázquez, en els 3.000 metres obstacles.

Traducir