David Melo

Director esportiu del club.

 

M’agrada transmetre la meua experiència com a atleta als més menuts. L’atletisme ajuda a desenvolupar la personalitat de cada individu, i permet aprendre valors tan importants per a la vida com esforç sacrifici, constància i força de voluntad. Per la gran quantitat de disciplines que té, en este esport cap tot el món. I l’ambient que hi ha dins del CA Safor Teika és ideal per a treballar”.

 

David Melo ha sigut cinc vegades medalla de bronze en campionats d’Espanya absoluts en 400 metres llisos, i campió d’Espanya en diverses ocasions en categories inferiors. Internacional absolut en els campionats del mon d’Hèlsinki 2005 i París 2003, i al europeu a Goteborg 2006. Com a entrenador ha tingut a molts atletes campions autonòmics i uns altres participants en campionats d’Espanya. Entrena al grup de tecnificació de velocitat i tanques a Gandia.

Carlos Ferrando

Carlos Ferrando és el Coordinador de l’escola de triatló. Expilot de motociclisme, en triatló ha estat campió autonòmic, va competir en un campionat d’Espanya elit, hi ha participat en dues ocasions en campionats internacionals. A més, va fundar junt a un altre soci The One Brave, una marca de roba i complements per a l’esport.

És graduat Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, máster en alt rendiment esportiu i entrenador nacional de triatló.“M’agrada ser entrenador per transmetre allò que m’apassiona i al mateix temps recolzar la trajectòria esportiva dels atletes”

Ací pots llegir una entrevista per a la web del club: Enllaç

Montse Climent

 

Montse Climent entrena als més menuts del club; ‘piponets’, benjamins i alevins.

 

Ensenyar este esport, que tantes satisfaccions m’ha donat al llarg de la meua vida, és un plaer. També transmetre els seus valors als xiquets, i ensenyar-los jugant que poden aconseguir tot allò que es proposen, perquè allò important és arribar a la meta”.

Mar Morant

 

Mar Morant Velasco, a més d’entrenadora encara competeix com a atleta, en llançament de disc. Té dues medalles de bronze en els campionats d’Espanya de Llançaments Llargs (Montijo en 2018 i Jaén en 2019) i un altre bronze en el Campionat d’Espanya Absolut a l’Aire Lliure celebrat a Getafe en 2018. Ha sigut campiona autonòmica en llançament llargs en 2018, 2019 i 2020, i és rècord del club en disc amb 51,69 metres.

 

El que més m’agrada de ser entrenadora és transmetre la meua passió, l’atletisme, als més menuts, sempre posant en valor totes i cadascuna de les seues disciplines”.

Ací pots llegir una entrevista per a la web del club: Enllaç

Neus Giner

 

Neus Giner entrena als xiquets de la categoria Sub14 (Infantil) i al grup d’adults, també conegut com “de pares”, junt amb uns altres companys.

 

M’agrada que els xiquets practiquen esport divertint-se, i també animar als pares a complir els seus propis reptes i a superar-se cada vegada més. Estic molt orgullosa de pertànyer al CA Safor Teika, ja que pràcticament em vaig formar en este club”.

Pau Roig

 

Pau Roig és un dels entrenadors del grup de tecnificació del CA Safor Teika. Com a atleta va tindre participacions destacades en els 10.000 m.l. a l’aire lliure (subcampionat d’Espanya Sub20 en 1997, subcampió d’Espanya Sub23 en 1999, huité Sub23 en l’europeu de 1999), i en els 5.000 m.l. a l’aire lliure (subcampió d’Espanya Sub23 en 1999 i tercer en el nacional universitari de 2000) a més de diversos títols autonòmics.

 

L’atletisme ha sigut una part importantíssima de la meua educació, m’ha ensenyat valors molt importants de la vida, com l’esforç, la constància i la disciplina per tal d’aconseguir els objectius que un es marca. I estos valors són els que vull transmetre als meus atletes, perquè els servisquen en el futur, ja que l’atletisme ha de ser sempre un passatemps”.

Ací pots llegir una entrevista per a la web del club: Enllaç

Xelo Mas

 

Xelo Mas és tècnica superior d’atletisme. Els títols més destacats del seu currículum esportiu, dins del grup d’edat 50-54, és un bronze en el mundial de duatló de llarga distància disputat a Suïssa en 2012; subcampiona d’Europa de triatló de llarga distància a Vichy (França) en 2013, i campiona d’Espanya de duatló olímpic a Pontevedra en 2013. En desembre de 2012 va ser proclamada Millor Esportista de Gandia en la Gala de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament.

 

En el club entrena a grups d’adults, i als xiquets de les categories Sub12 (Aleví), Sub10 (Benjamí) i Sub8 (Prebenjamí).

 

En el CA Safor Teika hi ha una gran estructura i això es reflecteix a l’hora de treballar en equip. M’agrada vore tant als pares com als xiquets com s’esforcen per a millorar, com s’emocionen, i la confiança que dipositen en els seus entrenadors. L’esport ens aporta molts valors, no sols a nivell físic, també companyerisme,responsabilitat, ilusió i resiliència. Us anime a que l’esport forme part de la vostra vida; els xiquets adquiriran eixe hàbit de forma lúdica, i els adults trobareu més energia, positivisme i, per què no, nous reptes per a complir”.

Pilar Vazquez

 

Pilar Vázquez també ens acompanya com a entrenadora del club, en el grup d’adults. Ha cursat un Cicle Superior d’Atletisme en l’IES Maria Enríquez de Gandia. És atleta des dels 11 anys, i s’ha especialitzat en els 3.000 metres obstacles.

 

Entre els seus títols en campionats d’Espanya està, dins dels 3.000 metres obstacles. la cinquenta plaça absoluta a La Nucia, segona promesa a Toledo, i tercera junior a Castelló. A més, segona d’Espanya juvenil en els 2.000 metres obstacles, or en el Campionat d’Espanya de Comunitats Autònomes en categoria juvenil, i rècord autonòmic juvenil en els 2000 metres obstacles.

 

«M’agrada transmetre la meua experiència als atletes, ensenyant-los els valors, el sacrifici, i la constància que té este esport, demostrant a la gent fins a on és capaç d’aplegar i millorant així la seua qualitat de vida».

Ací pots llegir una entrevista per a la web del club: Enllaç

Pepe Clavier

 

Pepe Clavier és l’entrenador més veterà del club, entitat on també va ser president entre els anys 1987 i 1993. Va treballar a Catalunya i en tornar a Gandia, a principis dels anys 80, es va aproximar al club ‘groguet’, fins a hui en dia. Va ser una època daurada per a l’atletisme gandià, amb entrenadors com Toni Herreros, amb el qual va compartir sessions a la pista, un nivell que en part s’ha recuperat en els darrers anys.

 

Com a atleta ha obtingut medalles en campionats d’Espanya en sectors complicats com ara els llançaments (disc, pes i martell) i salt amb perxa. La seua assignatura pendent és haver guanyat alguna medalla en llançament de javelina.

 

Tinc passió per ensenyar, per transmetre els meus coneixements als atletes. La meua metodologia és observar molt, fixar-me en els moviments naturals dels xiquets i joves. A vegades se’m disparen les alarmes perquè veig el potencial d’alguns, i, sempre i quan tingues la sort que al xiquet/a li agrade l’esport, en eixe moment l’entrenador actua com un escultor que ha de polir un bloc de pedra per a fer una obra artística. Ixa és la major satisfacció que em dona l’atletisme”.

Ací pots llegir una entrevista per a la web del club amb ell, i més savis consells: Enllaç

Iván Martínez

 

Iván Martínez (31 anys) va entrar en el club amb 16 anys, en categoria juvenil, i es va especialitzar en velocitat curta. A més d’entrenador (de bots horitzontals), és nutricionista esportiu i quiromassatgista.

 

Entre el seu currículum esportiu figura ser campió d’Espanya universitari en 100 m.l., finalista en un nacional absolut en 60 m.l., i tres vegades campió d’Espanya absolut en 4x100m.

 

En categories inferiors i absoluta ha estat medallista autonòmic, finalista en nacionals juvenil i junior, bronze en un nacional Sub23, i participació en una Copa d’Europa de Clubs.

 

M’agrada ser entrenador del CA Safor Teika per l’ambient familiar que es genera, combinat amb la professionalitat i la implicació de totes les parts. Com a formadors tenim l’oportunitat de transmetre tots els coneixements i valors d’este gran esport, a més de la nostra experiencia com a exatletes. El premi per a qualsevol entrenador és vore com evolucionen i disfruten els seus atletes des de la base”.

Ací pots llegir una entrevista per a la web del club: Enllaç

Andrés Denia

 

Andrés Denia entrena a atletes del grup de tecnificació. És professor del Grau Mitjà de Tècnic d’Atletisme que imparteix l’IES Maria Enríquez de Gandia. Va ser un dels fundadors del Club d’Atletisme Safor i va pertànyer al primer grup dels seus atletes.

 

M’agrada ser entrenador del CA Safor Teika perquè m’han acollit com un més des del principi, i perquè valore molt els companys que tinc que són excel·lents entrenadors i persones. I perquè tinc la llibertat de fer, a la meua manera, el que més m’agrada, que és entrenar”.

En este enllaç podeu llegir una entrevista que li va fer Recaredo Agulló en abril de 2008 (Enllaç) i en este altre (Enllaç) una referència sobre els primers atletes del club, en els anys 80.

Bea Bosch

 

Bea Bosch es va formar com a atleta en l’escola del CA Safor Teika a principis dels anys 90, i actualment és entrenadora del grup de tecnificació. Va ser atleta internacional, vora una dècada en un club de Divisió d’Honor, sent titular en els 400 m.l. i en els relleus 4×400 m.l. En el seu grup hi ha atletes de velocitat, tanques i mig fons.

 

Intente trasmetre la meua passió per este esport, que he practicat des de menuda; esforç, superació, constància, igualtat, companyerisme i èxit personal. Com a entrenadora he tingut la satisfacció de vore als meus atletes en podis autonòmics i també el màxim nivell, tindre un a campió d’Espanya. El club està format per gent molt professional i tenim un gran ambient, animaria a qualsevol persona a què s’apuntara i practicara esport amb nosaltres”.

Miguel Ángel Soler

 

Miguel Ángel Soler entrena la categoria aleví l’escola d’atlisme, i el grup de botadors d’alçada. Com a atleta va participar en tres campionats d’Espanya, però el que més valorem d’ell és la seua experiència. Com a entrenador ha tingut a atletes medallistes autonòmics i campions d’Espanya en disciplines molt diferents.

 

«Sóc entrenador perquè estime este esport, que ofereix especialitats per a tot tipus de persona. També és un reflex de la vida mateixa: quan un treballa troba la seua recompensa, i si no, res. M’agrada vore els progressos dels joves en les seues diferents etapes d’aprenentatge, iniciació i finalment de rendiment».

Sergio Palomino

 

Sergio Palomino és entrenador d’infantils. Com a atleta, en perxa, ha estat cinqué d’Espanya i subcampió autonòmic Sub16 (Cadet) i subcampió autonòmic en categoria Sub20 (Junior), i continua competint.

 

“M’agrada ser entrenador del CA Safor Teika pel a inculcar els valors que a mi em van trasmetre, per a ensenyar a practicar este esport que tant m’ha donat i per a vore com gaudeixen els xiquets, millorant tant en l’àmbit personal com en l’esportiu”.

Alejandro Martínez

 

Alejandro Martínez entrena la categoria Sub14 (Infantil), junt a Sergio Palomino i Neus Giner. És un grup de xiquets que, a més de passar-s’ho bé en la pista, competeix tant a nivell provincial com autonòmic. En la passada temporada en el provincial per equips baix sostre els xics foren tercers i les xiques quedaren en segona posició. A més, en l’autonòmic, tant xics com xiques foren tercers.

 

Ser entrenador no és fàcil ja que has de fer moltes planificacions. A pesar d’això m’agrada perquè tot este esforç s’oblida quan veus la cara d’emoció dels teus atletes tant en les sessions d’entrenament com en les competicions. Es resumeix en això, la felicitat dels teus propis atletes. Per desgràcia, amb la crisi del coronavirus, es van anul·lar les competicions, i és una llàstima perquè tenia moltes ganes de vore’ls competir a l’aire lliure. Espere que tot torne a la normalitat i pugam obtindre molts èxits”.

Bernat Pérez

 

Bernat Pérez entrena a alevins de primer any. Com a atleta ha estat dues vegades quart d’Espanya en 300 m.l. (2015) i en 60 m.l., en 2017. En 300 m.l. ha sigut campió i subcampió autonòmic, i en 400 m.l. ha obtés segones i terceres places autonòmiques. També ha competit en 100 m.l., on una vegada va quedar tercer autonòmic.

 

M’agrada ser entrenador d’atletisme perquè és l’esport que estime, el que he practicat des de menut i he crescut amb ell i ara, després d’estos anys, poder entrenar en este club amb tots els meus companys i amics és una gran satisfacció”.

Alba Llopis

 

Alba Llopis entrena a la categoria prebenjamí, i també als xiquets amb autisme, dins de la iniciativa que desenvolupa el club en col·laboració amb l’associació Astea-Safor.

 

M’encanta transmetre valors com el respecte, la companyia o la superació als més menuts, però sobretot vore com gaudeixen de l’atletisme, ¡i jo amb ells! És una sensació increïble vore com passen els anys i la majoria segueixen practicant este esport amb la mateixa il·lusió que el primer dia”.

Fran Beneyto Ferri

 

Fran Beneyto és entrenador del grup d’adults i també dels xiquets amb autisme, dins de la iniciativa que desenvolupa el club en col·laboració amb l’associació Astea-Safor.

 

M’agrada ajudar als atletes a assolir les seues metes, fomentant l’esport i els hàbits de vida saludables. És una satisfacció personal vore els seus resultats a tots els nivells”.

Traducir