Tres medalles en el Campionat Autonòmic Juvenil

Van ser or Alejandra Álvarez en javelina, amb mínima nacional, i Marc Xavier en els 3.000 metres llisos, i es va penjar la plata Binta Kelle Watt en els 100 metres llisos. La prova es va celebrar dissabte passat a Castelló.
Marc Xavier, Binta Kelle i Alejandra Álvarez.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir tres medalles (dues d’or i una de plata) en el Campionat Autonòmic Sub18 (Juvenil) Individual a l’Aire Lliure, celebrat dissabte passat a Castelló.

 

Van ser or Alejandra Álvarez en javelina amb 38.18 m., i a més mínima nacional per al campionat de la seua categoria, i Marc Xavier en els 3.000 metres llisos, amb 9:23.2. Es va penjar la plata Binta Kelle Watt en els 100 m.l. amb una marca de 12.52.

 

També hi participaren Óscar Pous, Ignacio Fernández, Marina Ming, Rosa Castellano i Binta Kelle Watt (100 m.l.); David Simonyan, Joaquim Piqueres i Sara Gregori (200 m.l.); Andreu Almenar i Miriam Vercher (triple salt); Elena Martínez (100 m.t.); Iris Estruch (400 m.t.); Ariadna Gil i Irene Escrivà (perxa); Mireia Pérez (llargada) i Joana Escrivà en pes.

Traducir