El CA Safor confecciona els equips per a la fase d’ascens a Primera Divisió

Els xics competiran diumenge en Valladolid i les xiques en Sòria. Es tracta d’una cita històrica per al club, que presenta per primera vegada als dos conjunts. El club també estarà este cap de setmana en dos campionats autonòmics a València; el Sub18 (Juvenil) i el de categoria Màster.
Atletes i entrenadors del CA Safor en la fase d’ascens de Valladolid en la passada temporada.

 

El director esportiu del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, David Melo, ja ha confeccionat els dos equips, femení i masculí, que participaran en la fase d’ascens a Primera Divisió este diumenge, 16 de juny. Serà en dos seus diferents, donat que les xiques la disputaran a Sòria i els xics a Valladolid. En total és una expedició de 58 persones, que partiran dissabte a la vesprada cap a Castella i Lleó.

 

Per puntuació, els xics es van classificar en primera posició i les xiques van arribar segones. “Partim com a favorits però no cal confiar-se, és una competició molt complicada i els rivals també tenen un gran nivell”, va apuntar Melo. El desig, per tant, és “rubricar el treball realitzat esta temporada, que ha estat molt bo, amb un ascens, o amb els dos”. Per a les xiques este serà el seu quart intent consecutiu, mentre que els xics s’estrenen en una competició d’estes característiques. És la primera vegada en la història del club que es produeix esta doble cita.

 

L’equip masculí estarà format pels següents atletes: Bernat Pérez (100 m.l.), Alejandro Martínez (200 m.l.), Josuer Armando Rosero (400 m.l.), Fran Vilches (800 m.l.), Siro Piña (1.500 m.l.), Jesús Gomar (3.000 m.l.), Javier Polo (3.000 m.obst.), Andreu Jiménez (110 m.t.), Pablo Dress (400 m.t.), Iván Duarte (llargària), Yago de la Fuente (triple salt), Damián García (perxa), Raúl Bellón (alçada), Marc Mestre (disc), Alioune Ndiaye (javelina), Rubén Mayor (pes), Daniel Mayor (martell) i Francisco Sospedra, en els 5 km marxa. Per a l’equip 4×100 s’uneixen Iván Martínez i Ausiàs Roch, i per al 4×400 Bernat Pérez. Com a reserves també acudiran els velocistes Trinitario Pons i Joan Cloquell.

 

L’alineació femenina és la següent: Amanda Latorre (100 m.l.), María Evangelista (200 m.l.), Manuela Blasco (400 m.l.), Pilar Rubio (800 m.l.), Marian Ruiz (1.500 m.l.), María José Casinos (3.000 m.l.), Pilar Vázquez (3.000 m.obst.), Cristina Segura (110 m.t.), Mar Giner (400 m.t.), Claudia Martínez (llargària), Aitana Ferrairó (triple salt), Maria Pérez (perxa), Sofia Rchi (alçada), Mar Morant (disc), Aina Olaso (javelina), Leire Garmendia (pes), Cristel Gregori (martell) i Ángela Casanova, en els 5 km marxa. Per a l’equip de relleus 4×100 s’uniran Carla Pons i Marta Morell, per al 4×400 l’atleta Andrea Escrihuela i com a reservista estarà Ana Muñoz.

 

Cal dir que van com filials diversos atletes del CC El Garbí, CA Dianium i CA Els Sitges, en virtut dels respectius acords de col·laboració. Es tracta de Marc Mestre, Rubén Mayor i Daniel Mayor (CC El Garbí), Ana Muñoz i Marta Morell (CA Dianium), i per part del CA Els Sitges Manuela Blasco, Mar Giner, Francesc Sospedra, Pablo Dress i Iván Duarte, este últim cedit pel CA Safor. David Melo acompanyarà a les xiques a Sòria i Pepe Clavier encapçalarà l’expedició tècnica a Valladolid. Els resultats es podran seguir en directe per la web de la RFEA. Sobre les dues de la vesprada ja es podran conéixer els equips classificats.

 

D’altra banda, este cap de setmana el CA Safor també té una cita en dos campionats autonòmics que tindran lloc en l’estadi del Túria, a València; el Sub18 (Juvenil), dissabte, amb una vintena d’atletes, i el de categoria Màster, diumenge, amb huit inscrits.

Traducir