BON DEBUT DELS DOS CADETS , ALEJANDRO MARTINEZ I MARIA EVANGELISTA , AL NACIONAL.

Maria Evangelista aconsegueix arribar a semifinals al 60 m.ll. i Alejandro Martinez aconsegueix la tretzena posició als 300m.ll.
Maria y Alejandro-Antequera
Alejandro Martinez y Maria Evangelista en la pista on es va disputar el Campionat

L’escola del Club Atletisme Safor Delikia Sport va estar present el cap de setmana al Campionat d’Espanya Cadet que es va disputar a Antequera . Feia més de 7 anys que l’escola no tenia cap atleta de categories inferiors en un nacional , i en aquesta ocasió 2 atletes , Maria Evangelista i Alejandro Martinez , prenien part en aquest campionat . En el campionat van participar un total de 557 atletes nascuts l’any 1999 i 2000 de tot el territori nacional .

Maria Evangelista , aconseguia un fantàstic resultat al colar-se a les semifinals dels 60 m.ll. rebaixant la seva millor marca , i deixant-la en 8.15 a les eliminatòries , que al seu torn és rècord de l’escola cadet.En les semifinals , Maria patia una petita contractura en l’escalfament que li van impedir lluitar més en la seva semifinal , on entrava en 8è lloc amb 8.25 . Maria ha fet una fantàstica temporada de pista coberta, sent encara cadet de primer any , aconseguint el títol provincial i Bronze Autonòmic en els 60 m.ll. , a més d’aconseguir ser semifinalista en un Campionat d’Espanya en el seu debut .

L’altre jove velocista era Alejandro Martinez , que aconseguia la tretzena posició en els 300 m.ll. No obstant això , Alejandro acusava en excés les gairebé 3 setmanes d’inactivitat per una lesió , que li han impedit arribar en les condicions òptimes al Nacional . Alejandro era 4º en la seva semifinal dels 300 m.l. amb 39.16 . Alejandro també va disputar les eliminatòries dels 60m.l. , sent 7 º de la seva eliminatòria amb 8.20 . Alejandro suma aquesta nova experiència al seu subcampionat Provincial i Bronze Autonòmic en els 300 ml

Maria-Alejandro-Melo
Maria Evangelista i Alejandro Martinez, junt al seu entrenador David Melo.

Amb aquest campionat es tanca la temporada de pista coberta per a aquests dos joves atletes de l’escola , que començaran a preparar la temporada d’estiu amb objectiu final el Campionat d’Espanya Cadet d’Aire Lliure, que es disputarà a Huelva el 28 i 29 de juny.

Traducir