Bronze per a Laura Castillo i Ximo Ramón amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya per Federacions

Ximo Ramón va competir en javelina i Laura Castillo en els 200 m.l. i al 4x100 m.l. mixt. També participaren amb la selecció manxega Irene González i María Castellanos. La prova es va celebrar dissabte passat a La Nucia.
Ximo Ramón i Laura Castillo. A la dreta, Irene González i María Castellanos.

 

La Nucia va acollir dissabte el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques, on competiren quatre atletes del CA Safor Teika. D’una banda, amb la selecció valenciana, Ximo Ramón en javelina i Laura Castillo en els 200 m.l. i el 4×100 metres llisos mixt. I de l’altra, amb la selecció manxega, Irene González i María Castellanos.

 

Laura Castillo va ser quarta en els 200 metres llisos amb un registre de 24.31 (amb un vent contrari de -2.1 metres per segon), atorgant 13 punts al combinat valencià, mentre que Ximo Ramón era huitè en javelina amb un millor llançament de 60.74 metres, atorgant uns altres 9 punts. A més Laura era partícep del relleu 4×100 mixt junt amb Dewi Thomas, Gonzalo Alba i Carla Cruz, que van aconseguir un quart lloc global.

 

Laura i Ximo van col·laborar perquè la selecció valenciana fora la tercera classificada en el còmput global, amb un total de 474,5 punts, només superada per Andalusia, que va ser la campiona amb 532,5 punts i Catalunya, subcampiona amb 505,5 punts.

 

Per la seua banda, Irene González va ser onzena en llançament de pes amb un tir de 10.89 metres, atorgant 6 punts al combinat manxec, idèntic lloc que María Castellanos en la prova dels 100 metres tanques amb un registre de 15.67. Totes dues van col·laborar perquè la selecció manxega finalitzara en onzè lloc d’un total de 16 autonomies participants.

Traducir