Bronze per a Silvia García-Gasulla en salt amb perxa en el Campionat d’Espanya Juvenil

El club va estar representat a més per Hugo Arbona, Laertes Peña, Carlos Fernández, José Marín, Camila Estrebou i Nubia Gallego. La prova es va celebrar a Màlaga.
José Marín i Silvia García-Gasulla.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va participar el passat cap de setmana a Màlaga en el Campionat d’Espanya Sub18 (Juvenil) Individual a l’Aire Lliure, amb set atletes: Hugo Arbona (perxa), Laertes Peña (llargada), Carlos Fernández (llargada i triple salt), José Marín (5 km marxa), Camila Estrebou (100 m.l.), Silvia García-Gasulla (perxa) i Nubia Gallego (llargada i triple salt). El club va aconseguir quatre places de finalista i una medalla de bronze.

 

La gran protagonista va ser Silvia García-Gasulla, bronze en salt amb perxa amb una millor marca personal de 3,55 metres. L’atleta, que fa tot just un mes patia una lesió que li va impedir estar en la final de la lliga nacional, es va recuperar a temps per arribar en plena forma al campionat i, partint amb la cinquena millor marca de les inscrites, se superava a si mateixa fins a aconseguir el bronze. És la segona medalla que es penja en un Campionat d’Espanya la pupil·la de José Vicente González, que ja va aconseguir ser subcampiona en categoria Sub16 (Cadet) fa dos anys.

 

A més, el club va aconseguir quatre places de finalista, és a dir, atletes situats entre els huit millors d’Espanya. El saltador Carlos Fernández va ser cinquè en salt de llargada, amb 6,87 m. i sisè en triple salt amb 13.98 metres. Nubia Gallego va ser cinquena en triple salt amb un millor intent de 11.87 m. i sisena en llargada amb 5.47 m. Tots dos saltadors estan preparats per Teo Rodríguez a la localitat alacantina de Mutxamel.

 

Completaren la participació “grogueta” Jose Marín que va ser el 13è en els 5 km marxa amb 24.51.26, la velocista Camila Estrebou que va ser huitena de la tercera eliminatòria amb 12.96, Laertes Peña 12è en salt de llargada amb 6.22 m, mentre que Hugo Arbona no va poder sobrepassar la primera alçada sobre 3.90 metres en la final de salt amb perxa.

 

Entre els clubs participants en este campionat, per la quantitat de medalles aconseguides, el Safor va quedar en la catorzena posició.

 

 

Grups d’atletes a Màlaga.

Traducir