Bronze per a xics i xiques en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs

La prova es va disputar a l'estadi del riu Túria de València diumenge passat. Udy Erete va ser or en els 200 m.l. en l'autonòmic màster català celebrat a Sabadell.
Xiques i xics celebren la tercera plaça.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir la tercera plaça, tant amb el seu equip masculí com amb el femení, en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs d’hivern, celebrat diumenge passat a l’estadi del riu Túria de València. En la competició masculina el primer club va ser el CA Fent Camí de Mislata i el segon el CA Playas de Castelló, i en la femenina van ser primeres les atletes del CA Playas de Castelló i segones les del València CA.

 

En xics el Safor va quedar per davant del Torrent, Elx, València CA, CA Sprint Moncada i Atletisme Dianium, i en xiques les del conjunt “groguet” van superar a Juventud Atlética de Elche, CA Torrent, Elche Decatlón, CA Sant Joan i Atletisme Dianium.

 

Pel que fa als xics per proves, va ser primer Carlos Muñoz en els 1.500 metres llisos. Van ser segons Antonio Justel (60 m.l.), Rodrigo Sánchez (3.000 m.l.), Pau González (perxa), i Ángel Navarro en pes.

 

També van participar Carlos Giménez (60 m.l.), Ricardo Carcelén (60 m.l. i llargada), Stivan Yordanov (60 m.l.), Jorge Almendros (200 m.l.), Óscar Castañeda (400 m.l.), Luis Simón (800 m.l.). m.t.), Raúl Bellón (alçada), Carlos Fernández (triple salt); i l’equip de relleus 4×400, format per Erik Daniel Sierra, Eneko Cernuda, Salvador Escrivà i Óscar Castañeda.

 

Respecte de les xiques van quedar segones Camila Rodríguez (60 m.l.), Neus Mas (3.000 m.l.), Candela Dapia (perxa) i Nubia Gallego en triple salt. Van ser terceres M.ª Ángeles Robles (400 m.l.), Júlia Estruch (800 m.l.), Valeria Ferrer (alçada), Mª Ángeles Gregori (pes), i l’equip de relleus 4×400, format per Iris Estruch, Alexia Pedrós, Andrea Prados i M.ª Ángeles Robles.

 

També participaren Andrea Prados (60 m.l.), Aitana Guerola (60 m.l.), Marina Ming (200 m.l.), Leire Mahiques (1.500 m.l.), Milena Gómez (60 m.v.) i Laura Sanchis en llargada.

 

Competició màster
D’altra banda, també diumenge es va celebrar a Sabadell el campionat autonòmic català màster en pista coberta. L’atleta del Safor Udy Erete va ser el més ràpid en els 200 metres llisos, amb un resultat de 23.29, i campió M35.

 

Udy Erete en el podi i a la dreta en carrera (Foto Raúl Gracia).

Traducir