CA Safor Delikia Sport en la V Volta a Peu a Palma de Gandia

II Circuit Curses Populars Safor Valldigna

Els atletes del CA Safor Delikia Sport van estar presents el passat cap de setmana en diverses competicions populars.

En la V Volta a Peu a Palma de Gandia, onzena prova puntuable dins del II Circuit de Curses de la Safor-Valldigna Caixa Popular, van aconseguir bons resultats al copar els segons i tercers llocs tant en el podi masculí com en el femení de la classificació general absoluta. Així, en categoria masculina va ser segon Carlos Ferrando, que va invertir 26 mn i 15 segons a completar els 8.000 metres de la prova, i tercer Salva Gomar, amb un crono de 27 mn. En xiques, les veteranes Mónica Mahiques (31:56) i KaremFaus (32:11) també es van pujar al podi. També van pujar al pódium en les seues respectives categories Christian Climent, Suni Perales, Jerónimo Sánchez, Alfredo Matoses i David Ferrairó. En la carrera van participar 40 atletes de l’entitat grogueta. La prova se la van adjudicar Félix Pont i Cristina Roselló.

D’altra banda, diumenge passat, 29 d’octubre, es va disputar la XXXII Pujada al Castell de Xàtiva, penúltima carrera puntuable en el Circuit de Curses Populars de la Diputació de València, amb una distància de 10.000 metres i en la que van participar mil corredors. L’atleta del CA Safor DelikiaSport Neus Mas va ser tercera en categoria absoluta, després de Fátima Ayachi, primera, i Mª José Cano, segona. Neus Mas va fer un crono de 39 minuts i 57 segons.