Camila Rodríguez i Laura Castillo representaran al CA Safor Teika en el Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta

La prova es disputarà este cap de setmana en el Centre Esportiu Gallur, a Madrid.
Laura Castillo, a l’esquerra, i Camila Rodríguez, a la dreta.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika estarà representat en el 59è Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta, que se celebra este cap de setmana a Madrid, en el Centre Esportiu Municipal Gallur, amb les atletes Laura Castillo i Camila Rodríguez.

 

Laura Castillo és una atleta de València que entrena a les ordres de Nayade Luján, en el grup del pavelló Lluís Puig, on hi ha una trentena d’esportistes. És una nova incorporació al club per a esta temporada, procedent del CA Silla. L’any passat ja va ser subcampiona d’Espanya Sub20 (Junior) en 200 m.l. a l’aire lliure, i este any ha estat quarta d’Espanya Sub23 (Promesa) a Antequera fa uns dies, també en els 200. Debuta en un nacional de pista coberta, i el seu objectiu és clavar-se en semifinals. Les eliminatòries seran el divendres a les 18.30 h, les semifinals el dissabte a les 18.25 h i la final el diumenge a les 12.50 hores.

 

La velocista Camila Rodríguez també debuta en la màxima cita de l’atletisme espanyol, tot i que pertany a la categoria Sub20 (Junior). És alacantina i s’estrena amb el Safor esta temporada, amb Teo Rodríguez, a Alacant, on el club té una quinzena de joves. Per a ella serà un premi estar a Madrid, donat que ha entrat en la “repesca” per a la prova dels 60 m.l., que celebrarà la primera ronda dissabte a les 11:45 hores. El campionat es retransmetrà íntegrament per Teledeporte, amb opció multipantalla per a tots els concursos en el canal de YouTube “RFEA TV”, de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

 

 

Traducir