Carlos Fernández aconsegueix un bronze en triple salt en el Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta

L'atleta també va ser quart amb salt de llargada. La prova es va celebrar el passat cap de setmana a Ourense. També van competir Lluna Villar (3.000 m.l.) i Hugo Arbona, en perxa. Carla Breco va competir dissabte en el Campionat d'Espanya de 10.000 m, a Burjassot.
Carlos Fernández, Lluna Villa i Hugo Arbona en Ourense. A la dreta, Carlos amb el seu entrenador, Teodoro Rodríguez.

El CA Safor Teika va participar amb tres atletes en el Campionat d’Espanya Sub16 (Cadet) a Pista Coberta, celebrat el cap de setmana passat a Ourense; Carlos Fernández, Lluna Villar i Hugo Arbona. Es tracta de l’últim nacional baix sostre en què competirà el grup de tecnificació ‘groguet’.

Carlos Fernández va penjar-se diumenge la medalla de bronze en triple salt, amb una millor marca personal de 13.31 metres. L’atleta era superat per Nicolás Guerra, de l’Atletisme Moralzarzal, que es va proclamar campió i Gerard Latorre, de l’Adhara Lleida, subcampió. El jove preparat per Teodoro Rodríguez va tancar una magnífica competició, ja que dissabte va ser quart en salt de llargada amb un millor intent de 6.45 metres.

 

A més, van debutar en un campionat d’Espanya dos atletes més, Hugo Arbona en perxa, preparat per Pepe Clavier i que va ser desè amb un millor salt de 3.21 metres, i Lluna Villar, fondista dirigida per Pau Roig, que era onzena als 3.000 m.l amb un crono de 10.38.51. Cal destacar que Lluna encara és atleta cadet de primer any.

 

D’altra banda, dissabte es va celebrar a Burjassot el Campionat d’Espanya Sub23 (Promesa) dels 10.000 metres llisos, on Carla Breco va entrar en 14è lloc, amb un temps de 39.19.44.

 

Carla Breco.

Traducir