Carlos Ferrando guanya la Volta a Peu a Simat de la Valldigna

El triatleta va fer un crono de 24:08 sobre una distància de 7.200 metres. El tercer en la classificació masculina va ser Nizar Lazhlifi, també del CA Safor. La prova es va celebrar dijous passat.
Un moment de la cursa. / Foto: Luis Villacañas.

Carlos Ferrando, del Club d’Atletisme Safor, va liderar la classificació absoluta masculina de la XXX Volta a Peu Simat, tercera prova puntuable del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna, celebrada dijous passat. El triatleta simater, que també va ser primer en la categoria Sènior, va completar els 7.200 metres de distància en 24 minuts i 8 segons.

Dalt, Carlos Ferrando. Baix, corredors del CA Safor i del CC El Garbí posen junts abans de l’eixida.

El podi masculí el completaren Agustín Sieres (Almirunning Cullera), en segon lloc amb 24:11, i en tercera posició va quedar Nizar Lakhlifi, del CA Safor, amb 24:13. La cinquena plaça va ser per a un altre atleta del CA Safor, Jesús Gomar, amb un temps de 24:16. La cursa va comptar amb la participació de 50 atletes ‘groguets’.