Cinc medalles per als atletes màster en el seu campionat autonòmic

Es penjaren els metalls José García-Pando, José Miguel Barrios i Pilar Rubio, i també va participar José Vicente Mocholí. La prova es va celebrar diumenge passat a l'estadi del Túria de València.
José García-Pando, Pilar Rubio i José Barrios.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar diumenge passat a València en el Campionat Autonòmic Màster (veterans) a l’Aire Lliure amb un total de quatre representants que van aconseguir un botí de cinc medalles; dos ors, dues plates i un bronze.

El gran triomfador del dia va ser José García-Pando, amb tres medalles. Va aconseguir el títol de campió en llançament de javelina amb 39.66 metres, i en disc amb 30.96 metres. El llançador de Sueca va ser també plata en pes amb un registre de 10.64. L’altra medalla de plata va ser per a José Miguel Barrios en els 5 km marxa, amb un registre de 25 minuts i 50 segons.

Finalment, la medalla de bronze va ser per a la migfondista Pilar Rubio en els 1.500 metres llisos. En una cursa amb molt de nivell Rubio va parar el crono en uns interessants 4:45.89, que és també la seua millor marca personal. L’atleta va participar el passat hivern als Jocs Europeus Màster disputats a Madrid, on va aconseguir el quart lloc en els 800 metres llisos. Va tancar la participació «grogueta» el fondista José Vicente Mocholí en els 3.000 metres llisos, amb un registre de 10:48 que li va valdre l’onzena posició.