Corredors del club continuen disputant el Circuit a Peu de la Marina

El passat divendres es va celebrar la Volta a Peu del Poble Nou de Benitatxell. Lucía Granero va ser primera en la categoria de Veteranes A. Rafa Tavallo i Maria Boscà van estar en la Volta a Peu a Gavarda. José Ignacio Sanrosendo va guanyar la Mitja Marató de Guardamar del Segura en la categoria d’atletes amb discapacitat.
Cursa de la Marina.

 

Corredors populars del Club d’Atletisme Safor Teika continuen disputant el Circuit a Peu de la Marina Alta. El passat divendres nou ‘groguets’ participaren en la Volta a Peu del Poble Nou de Benitatxell, de 8,4 km: Ferran Estruch, Jorge Ruiz, Alfonso Redondo, Lucía Granero, Salva Díaz, Marta Bertomeu, Adrian Vadean, Víctor Tormo i Juan Vicente Estruch. Cal destacar el podi de Lucía Granero en Veteranes A, amb un temps de 40:02.

Dissabte, en la XXI Volta a Peu a Gavarda (8 km), estigueren Rafa Tavallo i Maria Boscà, qui va ser tercera en la categoria de Veteranes B amb 38:02.

Volta de Benitatxell, i a la dreta cursa de Gavarda.

 

D’altra banda, José Ignacio Sanrosendo va completar diumenge en la Mitja Marató de Guardamar del Segura, on va ser el guanyador en la categoria d’atletes amb discapacitat, amb 1:52:11.

 

José Ignacio Sanrosendo en Guardamar del Segura.

Traducir