DAVINIA ALBINYANA, SUBCAMPIONA D’ESPANYA VETERANA F35 ALS 5000 M.L.

5 atletes van representar al C.A. Safor Delikia Sport al Nacional Juvenil a Mataró.
Davinia
Davinia Albinyana al podi del Nacional

El passat divendres a Elx es va disputar al final F35 dels 5000 metres llisos del Campionat d’Espanya de Veterans on Davinia Albinyana s’alçava amb la plata i el títol de subcampiona d’Espanya. La final va ser molt tàctica i es va decidir a partir de l’últim 1000, on van haver diversos canvis de ritme i Davinia aconseguia ser segona en meta amb un temps de 18:19.72 per darrere d’Elisa Hernandez del Capiscol. Raquel Hernandez completava el podi.

Amb aquest nou podi nacional, Davinia posa punt final a la seva temporada, on ha aconseguit uns excel·lents resultats tant en la disciplina de l’atletisme, on va participar en el Nacional Indoor o al Nacional de Cross i en la disciplina del Duatló, on va aconseguir ser 3ºen la modalitat elit en el campionat nacional que li va permetre vestir «la roja» al Mundial de Duatló d’Avilés.

Nacional Juvenil a Mataró.

Juveniles
Bernat Perez, Jose Torro, Alejandro Martinez, Trinitario Pons i Cristian Moncho

D’altra banda, aquest cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya Juvenil, reservat per a atletes nascuts l’any 1999 i 2000 a la localitat catalana de Mataró. El C.A. Safor Delikia Sport participava amb 4 atletes que havien aconseguit la mínima de participació, a més del relleu 4×100.

El llançador Jose Torró, aconseguia la 9 plaça en la prova de Martell amb un registre de 51.88. El atleta preparat per Antonio Rubio es quedava a tan sols una plaça d’aconseguir lloc de finalista. També van participar 3 velocistes preparats per David Melo: Alejandro Martinez, Bernat Perez i Triniario Pons que es quedaven a les eliminatòries dels 200 metres llisos.

I finalment el Club havia aconseguit classificar al relleu 4×100 entre els millors equips d’Espanya. El quartet format per Cristian Moncho, Trinitari Pons, Bernat Perez i Alejandro Martinez aconseguien un bon sisè lloc amb un registre de 44.10.