Dues places de finalista en el Campionat d’Espanya Junior

Belén Sospedra va ser setena en els 60 m.t. i Irene González huitena en pes. La prova es va disputar el cap de setmana passat a Antequera. Xavi Cabanilles i Marina Camps van competir amb la selecció valenciana al Campionat d'Espanya de Cross per Federacions.
Irene González, Belén Sospedra, Borja Ortega, Laura Sanchis i Neus Sansaloni a Antequera.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir dues places de finalista en el Campionat d’Espanya Individual Sub20 (Junior) en Pista Coberta, el cap de setmana passat a Antequera; amb Belén Sospedra, que va ser setena en els 60 m.t. amb 8.71, i Irene González, huitena en pes amb 10.60. També participaren Neus Sansaloni (que va aconseguir passar a la final dels 1.500 m.l., on va ser novena), Laura Sanchis (13a en triple salt), i Borja Ortega, cinquè a la semifinal dels 3.000 m.l.

 

D’altra banda, Xavi Cabanilles, en categoria Sub16 (Cadet), i Marina Camps, en Sub18 (Juvenil), tots dos preparats per Carlos Ferrando, van competir amb la selecció valenciana al Campionat d’Espanya de Cross, diumenge passat a Getafe. Cabanilles va ser l’11è classificat, i Camps la 43a en les seues respectives categories. Aragó va aconseguir el triomf per equips, per davant de Castella-La Manxa i Catalunya.

 

Xavi Cabanilles i Marina Camps a Getafe.

 

Traducir