El club acudeix als campionats juvenil, màster i absolut per federacions

En el Campionat d’Espanya Juvenil de Màlaga competiran set atletes; en el màster d'Alcobendas hi haurà sis, i amb la selecció valenciana en La Nucia hi haurà dos. Les proves se celebraran este cap de setmana.
Estadi Ciutat de Màlaga.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika competeix en diversos fronts este cap de setmana. D’una banda, Màlaga acull dissabte i diumenge el Campionat d’Espanya Sub18 (Juvenil) Individual a l’Aire Lliure, on hi haurà set atletes “groguets”: Hugo Arbona (perxa), Laertes Peña (llargada), Carlos Fernández (llargada i triple salt), José Marín (5 km marxa), Camila Estrebou (100 m.l.), Silvia García-Gasulla (perxa), i Nubia Gallego (llargada i triple salt).

 

Dissabte a La Nucia, on fa una setmana es va viure l’absolut, se celebrarà el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques, on estaran, amb la selecció valenciana, Ximo Ramón en javelina i Laura Castillo en 200 m.l. i en 4×100 m.l. mixt.

 

Alcobendas serà la seu del Campionat d’Espanya Màster a l’Aire Lliure, amb la presència d’Elena López (disc), Manuel Pala (300 m.t.), Udy Erete (400 m.l.), José Miguel García (1.500 m.l.), Genaro Rey (martell i martell pesat) i Joan Andreu Morant, que competirà en les proves de llargada i martell pesat.

Traducir