El club classifica a tres equips per al Campionat d’Espanya de Cross

Els cadets van ser segons i les xiques de l'absolut subcampiones autonòmiques en la prova celebrada diumenge passat a Castelló. La marxadora Nuria Diago va participar dissabte en la competició de l'Espada Toledana.
Equip cadet masculí al Cross de Castelló.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va competir diumenge en el 44è Cros de Castelló, dins del Circuit Autonòmic de Camp a Través, i que també era criterium de classificació per al Campionat d’Espanya. El club ‘groguet’ va presentar tres equips. Tots es van classificar per al campionat d’Espanya, a disputar a Sòria d’ací a quinze dies.

 

Els dos cadets van acabar segons, tant el masculí com el femení. El cadet masculí va estar format per Marc Grau, Santiago Torrego, Blai Sampablo Jacobo Ramírez i Xavi Cabanilles. El cadet femení el van formar Lluna Villar, Daniela Garcia, Leire Mahíques, Salma Gueddar, Àngels Ferrando i Meriel Luján.

 

Equip cadet femení a Castelló.
L’equip absolut femení a Castelló.

 

Nuria Diago a Toledo.

L’equip femení absolut va estar format per Pilar Vázquez, Maria José Casinos, Carla Breco, Emilia López i Lucía Botija. Van ser segones autonòmiques i quartes en la classificació del criterium obert.

En competició individual cal destacar que en Sub16 (Cadet) Xavi Cabanilles va ser primer; Daniela García va ser segona i Lluna Villar va ser tercera; Érika Llorca va ser segona en Sub14 (Infantil) i Neus Sansaloni segona en Sub20 (Junior). També van participar Paula Cabanilles en Sub14; Paula Martí, Brayan Sarango i Manel Boluda en Sub18; Salvador Costa en Sub20, Joel Camarena en Sub23 i Antonio Ferrer en màster.

 

D’altra banda, la marxadora Nuria Diago va participar dissabte en l’Espada Toledana, a Toledo. Va acabar en la 18a de la categoria Sub18 (Juvenil) i la 40a de la general, amb una millor marca personal de 30:19 per a una distància de 5 km.

Traducir