El club clausura les escoles d’atletisme amb més de 900 inscrits

Estan formades pels grups que entrenen en la pista de Gandia, en diverses localitats de la Safor, i dos nuclis més a València. Ja està oberta la matrícula per al curs 2023/24.
Un dels grups que tancaren el curs.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va clausurar les seus escoles d’atletisme els passats dies 30 i 31 de maig amb un total de 901 inscrits en els seus diferents grups el curs 2022/23. Estos grups van des dels 4 fins als 16 anys en el cas de la base, passant pel d’adults o “pares”, i finalitzant amb els atletes de tecnificació, que s’entrenen a la pista de Gandia. En este sentit hi hagué 552 inscrits, dels quals 464 en la base i 88 atletes en tecnificació.

 

El club ‘groguet’ gestiona a més les denominades “escoletes” perifèriques, on suma 349 alumnes més. Estes es reparteixen a diversos col·legis de Gandia, com el CEIP Botànic Cavanilles, Benipeixcar i Les Esclaves o en localitats de la comarca com ara Alfauir, Almoines, Bellreguard, Ador i Palma, Xeresa, Vilallonga, Ròtova, Miramar i Tavernes de la Valldigna. L’objectiu és acostar l’atletisme als xics d’estes localitats perquè el puguen practicar dins dels col·legis, o bé en instal·lacions esportives cedides pels ajuntaments.

 

 

A més, el club té dos nuclis d’especialització esportiva a València, un en el pavelló Lluís Puig, i un altre que s’entrena en la pista del riu Túria. D’altra banda, des de fa diverses temporades el club fomenta l’esport inclusiu, amb la seua escola adreçada a xics amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), amb 20 alumnes.

 

 

El final de curs va consistir a realitzar jocs alternatius i gimcanes, lliurament de diplomes i regals, i un berenar. Cal destacar que el club ja té oberta la matrícula pel proper curs 2023/24. Qui vulga reservar la plaça podrà fer-ho a través del web ww.clubatletismesafor.es, o bé a les oficines, situades a l’avinguda del Grau, 40, a Gandia, de dilluns a divendres de 17.30 h a 19.30 h.

Traducir