El club puja al podi amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya Cadet per Autonomies

L'equip femení va ser segon i el masculí tercer. La prova es va disputar el passat cap de setmana a Pamplona.
Els quatre atletes del Safor amb els seus entrenadors a Pamplona.

 

Quatre atletes del Club d’Atletisme Safor Teika van competir amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya d’Atletisme Sub16 (Cadet) per Federacions Autonòmiques, que es va disputar el cap de setmana passat, dissabte i diumenge, a l’estadi Larrabide de Pamplona.

 

Es tracta de Carlos Fernández (triple salt), Adrián Pérez (javelina), Ricardo Carcelén (en l’equip de relleus 4×100 m.l. i 4×300 m.l.) i Camila Estrebou, en els 100 m.l. i en els relleus 4×100 m.l. Van viatjar acompanyats pels tècnics José Miguel Barrios, que entrena atletes ‘groguets’ a València, i de Teodoro Rodríguez, que ho fa des d’Alacant.

 

Els quatre atletes del Safor a Pamplona.

 

L’equip femení de la selecció valenciana va ser segon, darrere d’Andalusia i superant a Madrid, i el masculí, tercer, darrere de Catalunya (primer) i Andalusia, que va ser segon.

 

D’altra banda, l´equip masculí del Safor s’ha classificat per a disputar el Campionat d’Espanya de Clubs, en la Final A, que tindrà lloc a Castelló el 22 d’octubre. És la primera vegada que passen de manera directa. L’equip femení no va entrar en la convocatòria per només 12 punts. La modalitat d’esta competició serà mixta, xics i xiques.

 

La selecció valenciana al complet.

Traducir