El club va estar en curses de Formentera, Alcàsser, Jesús Pobre, València i Àvila

En la Cursa de Jesús Pobre Maria Boscà va ser la primera en la categoria de Veteranes C.
Mitja Marató de Formentera.

 

Corredors del Club d’Atletisme Safor Teika van anar a diverses proves populars el passat cap de setmana. En la Mitja Marató Illa de Formentera, dissabte, van estar Alfredo Matoses, Manuel Solera, Lidia Sales i Gerónimo Sánchez.

 

Dissabte es va celebrar la Cursa Popular de Jesús Pobre (9,5 km), dins del Circuit a Peu de la Marina Alta, amb Maria Boscà (1a en Veteranes C), Marta Tarrasó, José García, Alfonso Redondo, Eli Morant i Charo Pérez.

 

Maria Boscà en el podi de la Cursa Popular de Jesús Pobre.

 

En la IX Cursa José Antonio Redolat, diumenge a València, van estar Carla Breco, Meriel Luján, José Miguel García, Rodrigo Sánchez, Joel Camarena i José Vicente Mocholí.

A més, Lluís Gisbert va completar dissabte la 42a Mitja Marató d’Alcàsser amb un temps d’1:35:40, sent el 176è de la general i el 62è en la categoria de Veterans B.

 

D’altra banda, José María Martínez va participar en el Campionat d’Espanya Màster dels 100 km en ruta, disputat diumenge a Sotillo de l’Adrada, a Àvila (Castella i Lleó). Va quedar huitè en la categoria M45, amb un temps de 9:21:28.

 

Carla Breco i José Vicente Mocholí a València, José María Martínez, i Lluís Gisbert en la Mitja Marató d’Alcàsser.

Traducir