El club va estar en curses de Pedreguer, València i Alacant

Blagovest Borislavov va disputar diumenge la Mitja Marató de la seua ciutat natal, Pleven, a Bulgària. Este diumenge el club organitza la pujada al Cim de la Safor per a recordar a Toni Herreros.
Corredors en la Cursa Popular Vila de Pedreguer.

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar en diverses proves populars el passat cap de setmana. Diumenge Blagovest Borislavov va disputar la mitja marató de la seua ciutat natal, Pleven, a Bulgària, amb un temps d’una hora i 39 minuts.

 

Blagovest Borislavov en la Mitja Marató de Pleven. A la dreta, José Antonio Gómez i Álvaro Nogueroles a Alacant.

 

Dissabte va tindre lloc la Cursa Popular Vila de Pedreguer, dins del Circuit de la Marina i amb 10 km. Per part del Safor van estar María Boscà (2a en Veteranes C), Ferran Estruch, Salva Ciges, Alfonso Redondo i Charo Pérez.

 

A més, diumenge es va celebrar a València la 100 Volta a Peu, de 6,2 km, on van estar José Vicente Mocholí i sa mare, Pilar Oltra.

 

José Vicente Mocholí i Pilar Oltra en la Volta a Peu a València.

 

També diumenge Alacant va acollir el Triatló MTRI en distància olímpica, amb 1.550 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu. Allí van estar José Antonio Gómez (3r en categoria Veterans 2) i Álvaro Nogueroles.

 

D’altra banda este diumenge, 26 de maig, el club organitza la tradicional pujada al Cim de la Safor per a recordar l’exvicepresident de l’entitat Toni Herreros, que va faltar en 2015. L’eixida serà a les 8 h des del “pouet” de la Llacuna, a Vilallonga. Convé portar calçat adequat, aigua, protector solar i esmorzar.

Traducir