El club va estar en la 26 Cursa a Peu al Raval

La veterana cursa de Gandia es va celebrar el passat dijous, 6 de desembre. Neus Mas va quedar segona en xiques en el Cross Urbà de Guardamar del Segura.
Grup de corredors en la prova reina de la Cursa del Raval, a Gandia.

 

El passat dijous, 6 de desembre, el Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va estar present en la XXVI Cursa a Peu al Raval-Memorial Vicent Mañó, a Gandia, amb 54 corredors en la prova reina, de 10.050 metres, i altres més en les categories inferiors.

 

El millor posicionat del club en la classificació general va ser Abdelhafid Said, en 30é lloc amb 37:33. Els podis per categories van ser els següents: Josuer Armando Rosero (3r en Júnior amb 38:23), Alfredo Matoses (3r en Veterans C amb 38:37), Ximena Vélez (1a en Senior Femení amb 44:17), Paula Martín (1a en Junior Femení amb 49:29) i Paula Casanova, que va ser segona en Junior Femení amb 49:29. A més, el club va copar el podi cadet, amb Neus Sansaloni i Johel Faus en les primeres places, respectivament.

 

Arribada de Neus Mas al Cross de Guardamar del Segura. / Foto: Vermell.

 

També dijous es va celebrar el XVI Cross Urbà de Guardamar del Segura, sobre una distància de 7.550 metres, on Neus Mas va ser segona en la classificació femenina amb 27:19.

 

FOTOGALERIA en el perfil de Flickr del club.

Traducir