El club va estar en la Mitja Marató de València, ICAN Triathlon de Gandia i Cursa Popular de Daimús

Les proves es van celebrar el cap de setmana passat. També hi hagué corredors ‘groguets’ en Elda i en la Vall d'Albaida.
Alguns corredors del club en la Mitja Marató de València.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar present en diversos fronts el cap de setmana passat. Diumenge es va celebrar la 32 Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zúrich, on hi hagué 35 corredors ‘groguets’ que han estat preparant-se en les setmanes prèvies. Els quatre millors temps del club van ser els de Vicente Bel·lán (1:15:54, a 3,36 el km), María José Casinos (1:21:02), Andrés Serra (1:21:02) i Ferran Estruch, amb 1:22:03.

 

També diumenge Daimús va acollir la Cursa Popular-Memorial Francisco Javier Fuster Motos, onzena cursa del circuit comarcal, amb una distància de 8 km. Hi hagué una nodrida representació ‘grogueta’, amb 24 corredors.

 

Cursa Popular de Daimús.
5K d’Elda i Volta als Pobles del Riu.

 

Diumenge Guadasséquies, Sempere i Benissuera van acollir la primera Volta a Peu Pobles del Riu, dins del Circuit de la Vall d’Albaida, de 7 km. Van estar sis ‘groguets’: Maria Boscà, Amparo Villar, Pablo Soto, Rafa Tavallo, Paco Ferrer i Vicent Estruch. I el mateix dia es va celebrar el 5K Ciutat d’Elda, on Neus Mas va ser la quarta en categoria Veteranes A.

 

Alguns corredors en l’ICAN Triathlon de Gandia.

 

D’altra banda, dissabte va tenir lloc l’ICAN Triathlon de Gandia en tres distàncies, curta, mitjana i la prova reina. Per part del Safor participaren tots en la curta (1,5 km /41,6 km/ 7,25 km). Van ser Charo Pérez (setena en categoria Veteranes 2), José Gómez (cinquè en Veterans 2), Daniel Palomino, Antonio Rafael Rubio, Valeria Moreno, Peter Temmerman, Salvador Bonet i Álvaro Nogueroles.

Traducir