El club va estar en proves del Verger, Canet d’en Berenguer i l’Alfàs del Pi

En el triatló de Canet David Ferrairó va ser tercer en Veterans 2, i en les X Millas de l’Alfàs hi hagué tres podis per categories amb María Boscà, Amparo Villar i Silvia Ortolà.
Corredors del Safor en el Verger.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar en diverses proves populars el passat cap de setmana. Diumenge es va disputar a la platja de Canet d’en Berenguer el Triatló No Drafting amb distància olímpica; 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu. Per part del Safor competiren David Ferrairó (tercer en Veterans 2, amb un temps de 2:18:17), Álvaro Nogueroles i Antonio Rafael Rubio.

 

David Ferrairó i Álvaro Nogueroles a Canet.

 

D’altra banda, el Circuit de la Marina va continuar diumenge amb la Volta al Peu del Verger, de 9,8 km. Fins allà se’n van anar Alfonso Redondo, Ferran Estruch, Luis Villacañas, Javito Milvaques, José Mompó, Kike Moragues, Carlos Simó, Teresa Poquet, José García, Salva Ciges i Ximo García.

 

Un altre grup es va decantar diumenge per les X Millas Costa Blanca, en l’Alfàs del Pi, una cursa de 16 km. Es tracta de Maria Boscà (segona en Veteranes C), Fernando Robles, Amparo Villar (tercera en Veteranes C), Rafael Tavallo, José Ignacio Sanrosendo, Juanjo Moreno, Silvia Ortolà (tercera en Veteranes D) i Charo Pérez.

 

Grup a l’Alfàs del Pi.

Traducir