Elena López es proclama subcampiona del món màster en disc

L'atleta va aconseguir la plata en la categoria W40 en el campionat disputat en la ciutat polonesa de Torun.
Elena López.

L’atleta del CA Safor Teika Elena López va aconseguir una medalla de plata en la prova de disc en el Campionat del Món Màster disputat a la ciutat polonesa de Torun. L’esportista, que competia en la categoria W40, reservada per a les atletes nascudes entre els 40 i 45 anys, va aconseguir el subcampionat mundial amb un millor llançament de 37.25 metres, només superada per la danesa Maria Slok, mentre que va completar el podi la sueca Kela Angelica.

Tot i este resultat l’atleta no està del tot satisfeta, ja que la meteorologia durant la final de disc no era la més adequada, en haver-hi pluja i trobar-se el cercle de llançament mullat i relliscós, cosa que li va impedir aconseguir un millor registre.

Tot i això, amb este excel·lent resultat, Elena López completa una gran temporada hivernal, donat que fa just quinze dies es va proclamar campiona d’Espanya màster a Durango. A partir d’ara se centrarà a ajudar l’equip femení del CA Safor Teika en les lligues nacionals, que iniciaran diumenge, 16 d’abril, a Elx.