ELS EQUIPS DEL C.A .SAFOR DELIKIA SPORT COMPLIXEN AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROSS PER CLUBS.

El club participava amb els equips absoluts masculi i femeni, el junior masculi i el cadet femeni.
Els equips del Club, concentrats en en el hotel la nit abanç.

En la matinal de diumenge, 26 de Febrer el C.A. Safor Delikia Sport participava en el Campionat d’Espanya de Clubs de Cross amb un total de 4 conjunts, que s’enfrontaven als millors clubs del panorama nacional en la modalitat de camp a través.

El equip absolut femení disputava la prova reina, cobrint una distància de 7290 metres, les xiques aconseguien el 14è lloc d’un total de 33º equips, on el Bilbao Atletisme s’imposava a la classificació conjunta amb noms com les olimpiques Trihas Gebre que s’imposava a nivell individual, Azucena Diaz o Iris Fuentes -Pila.

La millor classificada del equip femení era l’atleta d’Algemesi, Jessica Mas, en 20º posició, seguida de Carla De Tena (56º), Pilar Rubio (76è) i Neus Mas que completava el quartet després de ser mare fa poc més d’un mes ( 99º). Completava l’equip la veterana Amparo Villar  que patia unes molèsties a la planta del peu i va haver de retirar-se. Bona actuació de l’equip femení un any mes, davant rivals de altíssim nivell.

Carla De Tena, Jessica Mas, Pilar Rubio, Amparo Villar i Neus Mas

El equip absolut masculí disputava la prova del cross curt sobre una distància de 3990 metres aconseguint la posició 26º d’un total de 53 equips classificats. Aconseguia la victòria el Platges de Castelló, amb  atletes de talla internacional com Diego Ruiz, Victor Ruiz o Jaouad Chemlal. S’imposava Zakariae Mazuzi al olímpic Illias Fifa en una competició amb noms d’alt nivell.

El triatleta Jesus Gomar tornava a ser el millor del equip, aconseguint una magnífica 12è posició, estant al capdavant de carrera fins a l’última volta, on lògicament els especialistes de pista van aconseguir una petita ventaja. Així i tot,  fantàstic el rendiment de Jesus, que demostra estar en un excel·lent estat de forma en proves en què no és especialista.

El campió del circuit Safor-Valldigna, Salva Gomar entrava en 123º posició, seguit del migfondista Javier Colomer (165º), i el triatleta Carlos Ferrando (204º). Completaven l’equip els dos atletes veterans, habituals corredors del món de les curses populars, Fernando Escriva (218º) i Manolo Martin (255º).

Carlos Ferrando, Fernando Escriva, Manolo Martin, Salva Gomar, Javier Colomer i Jesus Gomar

El equip Júnior masculí aconseguia la 38º posició, en una competició guanyada pel Platges de Castelló.El equip va estar format per Javier Polo (163º), Marc Domenech (165 º), Abdelhafid Said (176 º) i Andres Maurici Gutierrez (203º).

Marc Domenech, Javier Polo, Andres Gutierrez i Abelhafid Said

Tancava la participació del Club, les joveníssimes cadets, que aconseguien entrar en posició 51è, i que el fet d’estar en tot un nacional els servirà d’experiència per al futur. El equip va estar format per Paula Martin (207º), Nuria Hernandez (208º), Paula Casanova (230 º) i Jordina Gascon (251º). Andrea Escrihuela no va poder acabar la prova per problemes físics. Tambè participava Josuer Armando Rosero(78º) en qualitat de cedit en el Sitges de Burjassot.

Nuria Hernandez, Paula Martin, Andrea Escrihuela, Jordina Gascon i Paula Casanova

Amb aquesta competició queden inaugurats els Campionats d’Espanya, que seguiran amb els Nacionals Junior, Juvenil i Cadet els propers caps de setmana.

Traducir