Germanor i moltes sorpreses en el primer Sopar de Gala del club

L’acte va tindre lloc el passat divendres, 24 de novembre, en el complex gastronòmic San Marcos.

 

El CA Safor Teika va organitzar per primera vegada, aprofitant la proximitat de les festes nadalenques, un Sopar de Gala, que va tindre lloc el passat divendres, 24 de novembre, en el complex gastronòmic San Marcos, en la carretera de Gandia a Daimús.

 

Els 80 assistents van gaudir d’una vetlada de germanor i moltes sorpreses. No va faltar en “photo call” a l’entrada. Després del sopar van intervindre el president del club, Vicent Boscà, i el conseller delegat de Teika, Nicolás Barber, els quals van inicidir en el capital humà que hi ha en el club, a més de la rutina d’entrenaments i curses populars. A continuació va tindre lloc la rifa de nombrosos productes i servicis facilitats pels patrocinadors del club. Tot seguit el club va tindre un reconeixement per a determinades persones, d’una manera simpàtica, lliurant trofeus.

 

Estos van ser Directiu de l’Any (Vicent Caudeli); Entrenador de l’Any (Quique Fernández); Esperit de Superació (Tono Boscà); Comboianta de l’Any (Suni Perales); Eficàcia i Eficiència (Mamen Seguí); “Pupas” de l’Any (Kico Jordà); Emprenedoria (Alberto Pascual); Capità Amèrica (Peter Temmerman); Influencer (Teresa Poquet); Travel Choice (Álvaro Nogueroles); Superació (Pili Oltra); i Ploma d’Or, per a Josep Camacho. L’acte va acabar amb una discoteca mòbil.

 

Traducir